Sa iti zic ceva
Razbunarea nu este buna, nu iti place cum se comporta prietena ta nu? daca te vei raszuna vei demonstra ca esti la fel ca ea...
Fi tu mai desteapta si las-o in pace, nu e nimic de capul ei, mai incolo va fi o curva bine cunoscuta!
Pai nu o mai bagi in seama pe ea, si incerci cat poti sa-l faci sa petreaca mai mult timp (baiatul)cu tine, ii sparge toti nervii, si daca reusesti sa-l "furi' din fata ei sau sa te bagi in vorba cu el in timp ce vb ea cu el si daca se poate sa mearga cu tine in alta parte fain(adica ea vb cu el si ai venit tu te-ai bagat in seama cu el si dupa ai a plecat cu tine si ea nu a mai gatat convorbirea) si tot asa
Pai as tratao cu indiferenta la inceput dar pe urma daca vad ca e att de nesimtita incat sa continue ii fac zilele grele asa am patit eu ma rog a fost in gluma prietenu meu a luat-o in brate pe o fata cu care eram afara cand am vazut mi-a cazut fata si m-am dus si eu la prietenul ei l-am luat in brate l-am tinut de mana. faceam mai multe da nu vroiam sa ma cert cu iubitu meu pentru ea oriqm m-am luat de ea si oriqm stie ca cu mine nu-i de joaca.aratai si u aceeasi chestie ca esti mai buna ca ea in toate
Simplu... Indiferenta.Numai vorbi cu ea, nu o mai ajuta, fa-ti prieteni noi si las-o pe ea sa stea cu acel baiat, daca chiar asta si-a dorit, in loc de prietenia ta.
Pai dragutzo asta e un sem de intrebare... cearta nu rezolva nimic nici dujmania.si tu si baiatul nu ati avut nimic in legatur si el a aleso pe ea nu ea la rugat asa ca asteaptati roata si vei gasi pe cineva sa iubesti si sa fii iubita nu doar placera ca asta trece repede
Eu am facut la o fata ceva ce mi a adus s mi multi prieteni dar nu stiu daca a fost corect. in scl l mine era o nesuferita asa ca m am dus am filmat o in wc cand isi facea treaba s am postat o p net. in 2 zile toata scl era in capul ei...sau lipeste i caietele cu lipici in orade sport sau vezi tu...
pai e simplu, nu te razbuna pe ea, ca el a ales-o dintre voi doua, poate e mai buna in opinia lui, de unde stii ca daca stateai tu cu el relatia mergea?
lasa-i sa se bucure si o sa iti gasesti si tu pe cineva care sa te placa