| rTaxq a întrebat:

Cum v-ati simti atunci cand ati afla ca persoana iubita va inselat?happy
Care ar fi prima voastra reactie, primul gest pe care lati face?winking

Răspuns Câştigător
| neinteresat a răspuns:

Avand in vedere ca sunt super geloasa, chiar nu incep a zbiera ca toate celelalte..simplu nu mai am ce discuta cu el in viata mea si l-as trata cu indiferenta ..cu toate ca ma simt tradata o sa incerc sa-l uit cu tipmpul..heii baieti mai suntlaughing sau ma rog in cazul baietilor mai sunt fetelaughing..de ce trebuie sa disperam?tongue oricum in 2 ani de la relatia mea nu am avut probleme de genul love struck sper sa nu ai nici tu big hug succes si agdt kiss

9 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Prima mea reactie ar fi sa aflu adevaru, m-as stresa in toate partile si as intreba toate detaliile posbile.
Si daca ar adevarat, cred ca l-as bate laughing

| Azµre a răspuns:

Aș întoarce spatele și aș pleca. Nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca l-as intreba de ce. De ce a facut asta. Dar nu am patit-o si sper sa nu o patesc laughing.

| xBya a răspuns:

Pai pot sa spun ca depinde laughing. Daca ar fi fost cu o oarecare, probabil ca l`as fi iertat, dupa mult timp, dar sunt sanse. Daca ar fi facut`o cu cineva la care aparent tine si de care este sau se poate indragosti, ma intorc desculta acasa.winking

Răspuns utilizator avertizat
| FcRb1923Madalin a răspuns:

Cand am fost prima data in situatia asta a fost nasol
imi venea sa ii rup capul ca la porumbei laughing
acum daca s-ar intampla m-ar durea fix in tix laughing

| claudia6 a răspuns:

Pentru mine e clar ca relatia nu mai are rost si sa terminat.primul gest ar fi sa dau de cel care m-a inselat si sa ii spun adio.tongue

| MandiGYHO a răspuns:

Dejamagita, umilita; as pierde increderea in el si in restul lumii. Nu sunt o persoana violenta sau impulsiva, nu as sparge obiecte sau chestii de genu, cred ca m-as apuca sa plang pana m-as descarca cu totul intrebandu-l un singur lucru: "de ce?" si in final fiecare pe drumul lui

| Helperulnumarululu a răspuns:

Sincer nu as vrea sa vada ca sufan din cauza lui.(dupa sa se laude cum m-a inselat). Normal ca as fi foarte suparata, as plange dar m-as duce la el ...si i-as spune ca imi pare rau, dar l-am inselat.Bineinteles, asta doar daca nu ti-a spus-o el personal. Daca da..eu zic sa ii dai papucii ptc nimeni nu trebuie sa sufere.
Sper ca ti-am fost de ajutor.