Ahh.Bai deci imi vin unele pe moment ). Mai mult la misto, sa radem.
Deci:
-Iubi.
-Iubire.
-Iubitu`.
-Iubitu` meu.
-Inaltu` meu.
-Tigrule.
-Puiule
- Pisi
-Beibi
-Bebe.
Dupa cum am spus, multe sunt sa radem.si depinde si de starea lui, daca e nervos ii spun "Nelvosule", vin pe moment xD.
Pufuliciu', bebe, dagul/dăguțul meu, scumpilici, dragoste mică, ursuleț pufuos, pitic, pui, pufuosul, iubitul meu, pufulet (și combinații între acestea) și bineînțeles diminutive de la numele lui :d)
Iubi iubi, pisoiash, ingeras, taurul meu(e taur la zodie), cutzu scump, scumpi.cand e nervos ii spun:supalatu, nervosul meu cand e in stare de ebrietate: beatu:X sau este cand ii mai zic si bebe
Pe mine personal ma alinta faraoanca mea, Giovanny sau Grandiossu (ma cheama total diferit). Pe al meu (carbasu) il alinta in mai multe feluri: Leo, copilu, grosu, limba, amantu etc. Pe a ai o cheama Xena
Pentru raspunsul lui funnygirl vreau sa mai adaug ceva... bou, prostea, prost, porc, nebun
~Babyyyy(beibiiiii, byby, beibee)
~Ingerashule
~Ursuletz
~Iub(iubi, iubire...)
~Pisi
Foloseste nume de animale si diminutive
Mie imi place sa imi diminuteze cineva nume. de exemplu pe mine ma cheama Stefan, ia imi spune Stiffi, Stiff. bebe.
Puiutzel, musik, bobocel , ciburafka, dulceatz, ingeras, bombonel, my love, scumpic... si el pe mine; alintush, bombonica, dulceata, hvostik, ratzushka mea baby, amore, carinio.
Bloscutza, iepuras, pui, puiut, iubire, iubirik, ingeras doolse, dulcetza, comoara mea, si mai multe
Pufosu`(preferata mea)
bebitsa
Mititelu` meu (desi e mai mare ca mine)
pisoi
pisi