Cu unii am ramas prietena, cu unii nu...Depinde cat de tare ne-am certat inainte sa ne despartim, dar in general prefer sa las loc de "buna", asta daca persoana respectiva mai merita macar si atat.
Din partea mea totul e ok, in mare parte si din partea lor...sa raman prietena cu ei cum am fost inainte nu am putut, dar ne salutam, vorbim, totul e foarte normal.
Totusi se remarca distanta, mai ales de cei pe care i-am iubit, sau care m-au iubit
Eu cu fostele mele prietene nu ma bag deloc in seama! Le urasc pentru ca am avut un motiv grav din care ne-am despartit.
Simpli amicii, daca ne vedem intamplator, stam la o cafea, povestim dar mana pe mine nu o mai pune niciodata
In primul rand e nevoie de respect.In fond au fost candva persoanele cele mai dragi.Acum depinde de fiecare cum vede respectul si bunul simt.
Cu unii din ei nici nu ma gandesc sa ma mai pun vreodata in seama...ii detest! clar
Cum ma comportam inainte pur si simplu te prefaci ca nu s-a intamplat nimic intre voi
In scarbaaa.Azi dimineata o sa.l sun sa il intreb cu i.a mers ziua d azi cu panarama (actuala c**va) )
Ririru întreabă:
UnBaiat439 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: