In general perversul profita de sensibilitatile celuilalt si foloseste drept scut, minciuna.De dat iti dai seama numai dupa ce simti asta si cu greu se observa de la departare. Dar iti doresc sa nu ai parte de astfel de oameni!
Ce inseamna pentru tine "pervers" si de ce cineva s-ar da mare cu asta? Da-mi mai multe detalii, ca nu stiu ce intelegi prin pervers si daca ai vrea sau nu sa fie asa.
PERVÉRS, -Ă, perverşi, -se, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) care este înclinat spre fapte rele, gata oricând să facă rău; care manifestă o deviere de la normal a instinctelor, a judecăţii, a ideilor, descompus din punct de vedere moral; corupt, depravat, imoral; (cu sens atenuat) perfid, făţarnic; spec. anormal din punctul de vedere al comportării în relaţiile sexuale. ♦ (Despre manifestările, instinctele etc. oamenilor) Care trădează, exprimă, reflectă perversitate. – Din fr. pervers.
Asa este un om pervers. Comportamentul este o dovada a perversitatii, nu vorbele.De obicei, aceste persoane nu isi exprima verbal intentiile, ci actioneaza direct. Cei care doar vorbesc in acest mod de regula doar "se dau mari", vorba ta.
Asa e, cum poti sa-ti dai seama daca cineva e pervers? daca te invita in piscina in costum de urs asta tot perversitate se numeste, daca iti face cadou un pat cu apa asta tot perversitate se numeste, daca te referi la perversi care vor sa obtina placeri vegetale de la tine pardon carnale atunci iti vei da seama imediat prin manifestarile lui de a-si aseza hoitul intr-o pozitie cat mai buna, daca te referi la acea perversitate pe care nu o intelegi si iti pune intrebari sa stii ca omul acela e ciudat si nu pervers...sa ai o seara placuta!
Ca sa te ferseti de persoane de astea, cel mai bine e sa iei distanta, atunci cand ti se pare si sti k exagereaza sau face lucruri iesite din comun.sau eu stiu. daca it propune lucruri ciudate, intime, etc...
Defineste pervers. Sincer, eu cred ca tot ce fac doi oameni in pat, de comun acord si cu placere este normal. Perversiunile sexuale sunt rare si intra in categoria deviatiilor psihice: necrofilie, gerontofilie, pedofilie, zoofilie. Nu cred ca cineva s-ar da mare cu chestiile astea...
Sunt 3 tipuri de baieti: cei care nu au parte de fete, cei care au parte, dar trebuie sa fuga dupe ele, si cei care sunt fugariti de fete. Daca baiatu e in primele 2 categorii ai raspunsul cu maturitatea, iar daca e in a 3-a nu prea iti poti da seama.
Pana la urma ce conteaza asa mult perversitatea, decat daca te intereseaza prea tare parerea celor din jur. Iar daca iti place individul, de ce iti mai pui intrebari existentiale? Ia-l de mana.
Tu trebuie doar sa crezi ca te iubeste.si ca gesturi...sa fie romantic si dragut.niste vorbe ca de aur prividu-te pe tine, priviri aprinse. sper sa te ajute.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: