| Celcestietot a întrebat:

Cum va dati seama care este dragostea adevarata fata de cineva, ce ii diferentiaza pe partenerii vostri de restul, ce produce acea atractie de fapt? Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti pentru cineva o senzatie tot la fel de placuta sau mai placuta ca ce ati intalnit pana atunci?

19 răspunsuri:
| Goddessss a răspuns:

Iară alta întrebare la care trebuie sa scriu in 10 pagini si nu pot răspunde

| Celcestietot explică (pentru Goddessss):

E bine ca ai idei, pe data viitoare

| Goddessss a răspuns (pentru Celcestietot):

Chiar as scrie, mi ar plăcea mult (inclusiv procesele fizice ce mi s-au întâmplat cand m-am îndrăgostit), dar e mult prea mult si nu am timp destul in acest moment.

| Celcestietot explică (pentru Goddessss):

Eh, te inteleg, vorbim alta data daca vrei, ar fi interesant happy

| Goddessss a răspuns (pentru Celcestietot):

Yeap

| Hypefox a răspuns:

E o senzație in cera, orice s-ar întâmpla cu omul respectiv, ai face orice ca sa meargă si sa rezolvi orice situație si totul in asa fel cat sa nu pierzi persoana. O apreciezi si o respecți.
N-ai de unde sa stii daca e dragostea adevarata.
Se zice ca un om are 3 mari iubiri in viata.

| Celcestietot explică (pentru Hypefox):

Tu cum te indragostesti de un om, la prima vedere sau altfel?

| Hypefox a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu sunt pe concepția indragostelii la prima vedere. Ci cunoscând omul, văzând concepțiile sale si sa fie pe aceeași lungime de unda cu mine. De aici se produce ceva si de la sine apare dragostea...

Dar mai este dragoste daca din prima nu ati avut o scanteie fizica? E frumos ca se formeaza pe parcurs, dar cred ca nu este ceva complet. Ai incercat vreodata sa cauti o dragoste 'perfecta'?

Consider ca o data ce din prima cu un om ai legătură si ajungeți a fi împreună este clar ca a existat o scânteie, flacără. Căci nu ai cum sa fi cu cineva daca nu s-a produs un sentiment de la început, dar nu o numesc in opinia mea indragosteala la prima vedere. Dar da, scânteia fizica desigur.
Nu am cautat iubirea perfecta căci nu exista, ci am creat eu perfectul in imperfect si asta e unic la partenerul meu si cuplul cel formăm.

Totul depinde de cum vrei sa simți, este o alegere. Depinde de ceea ce vrei sa însușești, asumi pentru acea relație si asa devine perfecta.

Cat de des ti s-a produs acel sentiment pana sa fii cu el?

Exista si in prezent.

Fata si de alte persoane? Daca-i asa, presupun ca exista o atractie destul de puternica ca sa stai cu el, am dreptate?

Fata de omul meu doar, ca nu ma mai intereseaza altii.

Ok, ms.

| FilipSorin a răspuns:

Pai ideea este ca dragostea adevărată nu este legata despre s#x, dragostea adevărată este atunci cand amândoi se iubesc necondiționat, fac gesturi mici, este loial/a, etc

| alina2k18 a răspuns (pentru FilipSorin):

laughing
Daca nu e si despre s3x e ca dragostea față de bunica laughing

| FilipSorin a răspuns (pentru alina2k18):

Pai da dar zic ca nu prea contează s#x ul acum, dupa căsătorie

| Celcestietot explică (pentru alina2k18):

Da, ai si tu dreptate, este ceva care evidentiaza relatia voastra fata de cei din jur si frumos este sa ai o maxima.