| Pitzipoanca a întrebat:

Cum va definiti voi din punct de vedere sexual? Heterosexuali, bisexuali, homosexuali? Persoane hetero dar care fac sex cu persoane de acelasi sex?

12 răspunsuri:
| Fizy93 a răspuns:

Nu am ce definitie sa le dau, dupa parerea mea si sper sa nu va suparati, nu sunt oameni si nici macar animale. Ati vazut vreodata animale homosexuale? laughing sau ce stiu eu ce feluri de animale... nu prea cred...

| adrykiba a răspuns:

De fapt Fizy93 chiar sunt animale homosexuale si inca cate.Eu sunt de parere ca fiecare are dreptu sa faca ce vrea si cum vrea, cine suntem noi sa judecam? Eu sunt hetero dar nu am probleme cu ceilalti.

| Fizy93 a răspuns (pentru adrykiba):

Chiar ai dreptul sa faci ce vrei avand in vedere "democratia" din ziua de azi, eu sincer cred ca au fost curve de cand e lumea, dar "monofazatii" nu au aparut chiar asa de demult, deci cred ca se strica lumea, chiar si eu dar totusi nu prin... schimbarea orietarii sexuale!

| Azµre a răspuns:

Heterosexual All The Way!
Vagin, Cur, Gură - Femeia le are pe toate...
Cum spunea un bătrân, femeia e ca broasca cu cracii lungi și gura mare.
Alta tot la fel de bună, chiar dacă e mică (Femeia), are gura mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hetero. Desi am patit odata sa ma duc la o zi de nastere si sa intalnesc acolo o tipa baietoasa. Fata arata bine, iar comportamentul ei de baiat si stilul vestimentar imi atrageau intr-una atentia. Asta a fost un caz mai izolatbig grin.

| Mαdαliηα a răspuns:

Sunt Bisexuala happy.

| Pitzipoanca explică (pentru Mαdαliηα):

^____^. Scuza-mi intrebarea indiscreta, dar... ai incercat? Ma refer la sex.

| Mαdαliηα a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Nu. Dar odata ce-mi plac fetele. adica imi plac si fetele. si... baietibatting eyelashes [ cica ] rolling on the floor asa. Cred ca asa ma numesc, bisexuala nu? Adica hai ca Lesbiana, nu suna tocmai perfectbatting eyelashes.

| Pitzipoanca explică (pentru Mαdαliηα):

Normal. Nu de alta intrebam, dar si eu am oarecare inclinatii. Doar ca inca nu am ajuns atat de departe cu o fata. ^___^

| Mαdαliηα a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Pai. Eu am ajuns la o relatie thinking dar inca nu am facut nimic puppy dog eyes.

| ℓDℓ a răspuns:

Bisexualahappy

| CigarettesAndUnicorns a răspuns:

Sincer nu stiu sigur daca sa ma numesc hetero sau bi. as face sex cu o fata dar mi'ar parea putin ciudat sa fiu intr'o relatie cu o fata