Conteaza cum vreti voi? acum, e ceva de genul: "faaaaa, te mariti cu mine?" nicidecum cu petale si vorbe frumoase. visele erau in filmele "Liceenii", acum a mai ramas realitatea
Cred ca e important sa se simta sinceritate soi vorbe frumoase venite din suflet.pentru mine la un meci al Stelei ar fi perfect.insa depinde de preferintele fetei.
Ufff..la cat sunt eu de romantica! Mi-ar placea sa fie intr-un cadru de vis, primavara, sa fim doar noi, cu faclii, cu muzica pe fundal...cat mai romantic cu putinta. Si mi-as dori ca dupa ce ma cere sa ma duca la o manastire retrasa, unde sa fim noi doi si preotul si sa ne faca acea slujba de logodna:X:X:X
Sa fie cat mai neasteptat. Intr-o zi oarecare, stand asa, sictiriti pe o banca si discutand toate fleacurile. Si el sa-mi zica, foarte simplu "auzi, ce-ai zice sa ne casatorim/ sa fii sotia mea?". Fara inele, fara stat in genunchi, fara cine. Oricum, pe moment as crede ca glumeste
Cu singuranta o asemenea cerere va da senzatia de gluma...dar poate va fi una de neuitat
Am Gasit intrebarea untamplator. Sa ti spun eu cum mi am cerut prietena acum 9 ani-eram pe str impreuna de 2 luni cel mulf si razand i am spus ca nu vreau sa fim prieteni ca i ar sta mai bine ca sotia mea. Evident a crezut ca glumesc, dar de atunci suntem de nedespartit. Intr o minhnata zi de primavara.
Pai deocamdata nu am ganduri de genu, si nu cred ca voi avea prea curand. nu vad casatoria ca pe ceva WOW. cel putin nu acum. insa cineva mi-a spus mai demult." sa fim undeva la mare, pe malul apei la apus, sa nu fie nimeni, apoi sa innotam pe sub apa, si sa pun cumva un cufar pe fundul apei, in el sa fie unul mai mic, si apoi inelul cu un biletel pe care sa scrie acel lucru" Nu mai stiu ce trebuia sa scrie pe biletel, insa modul in care avea de gand sa faca acest lucru candva, m-a surprins. Tinand cont de faptul ca eu ador apa, si tot ce tine de ea.
Fff frumos
Da..rar gasesti baieti cu o imaginatie asa bogata... si in acelasi timp frumoasa
Este foarte adevarat ce spui, din fericire am unu langa mine si astept cu nerabdare logodna...stiu ca va fi zilele urmatoare dar nu am idee cum, unde, nici macar cum arata inelu nu stiu
Frumos. oricum nu vei stii niciodata ce este in mintea lor. sper sa fie un moment de neuitat, si sa fie o surpriza cat mai frumoasa.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti muult muult mult, ca asta este cel mai important.
Multumesc din suflet....si tie iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si toate visele sa ti se indeplineask
Sa ne uitam la desene animate in timp ce mancam nutella si sa scoata din borcan un inel care sa mi-l ofere si sa ma ceara acum am zis ca o gluma dar ar fi o idee
De multe ori cind o pereche se intilneste deja de citiva ani, gindul fetelor e mereu la casatorie ( desigur daca e momentul), si totusi as vrea ca acest moment sa fie pe neasteptate. As vrea sa ma ceara in casatorie intr-un parc de distractii, in momentul cind noi suntem in virful unei plimbari cu " Roata Dracului".
Va fi neobisnuit si placut ♥
kkkmakafull întreabă: