| Barajag a întrebat:

Cum va excitati partenerul(a)?big grin...cu limba, cu buzele, cu mainile, cu picioarele?laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cand incepem este asa o imbulzeala de maini buze si picioare ca n-as putea sa-ti spun cu exactitate.

15 răspunsuri:
| Mixed a răspuns:

Umerii goi... ii excita cel mai tare pe baieti big grin din cate stiu eu big grin
un sarut pasional...happy

| yoanna73 a răspuns:

Toate metodele sunt bune

| alexdop21 a răspuns:

Mie imi place cand vorbeste "murdar "... E ciudat, stiu, dar asta imi place mie. Nu imi place sexul oral, chiar nu imi produce nici o placere, si pot spune ca nu am ejaculat niciodata la tipul asta de sex, dar in schimb imi place masajul tailandez big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru excitare...se ocupa gogulaughing

| naya a răspuns:

Cu tzatzele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu burta [ooh, that feels big].

| AndutzaAndu a răspuns:

Un sarut pasional pe gat...niste tate goalerolling on the floor

| naya a răspuns:

Hmm andutza, cuiva nu-i place cu tzatzele si ne da stupid...laughing nu stie ce pierde.

| Barajag explică:

@naya:nu sunt euhappy... da-i incolo, habar nu au, tatele ii face marilaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Naya...am vz si eu...am 3 de stupid pana acuma..acuma nu mai intereseaza cine mi-a dat stupid..nu ma enervez eu din cauza aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buzele mereu, cu mainile cand imi iese... cu limba cand ma lasa...big grin

| daniDeeDee a răspuns:

Primele trei au un efect....aiaiaiiiiii love struck

| xxx_3187 a răspuns:

Cu ce gasesc prin casa... cu scaunu cu pixu cu pisica depinde laughing

| Liada a răspuns:

Kind ii plimb limba pe la git apoi la ureche...muscindu-l putin... dar cu miinile pe abdomen...stiu ca vrea mai mult... dar de obicei il privesc nevinovat.si stiu ca vrea sablatic sa ma arunce in pat... dar implu plec la bucatarie sa-i fac mincare tongue

| daniela_1443 a răspuns:

Cu buzele, cu atingeri in zona de jos cu cateva onduleuri deasupra lui, cu sani, depinde de fiecare barbat.bafta.

Întrebări similare