Deocamdata nu am facut-o gandindu-ma la ea...
De ce, ce e in neregula cu tine?
De ce intrebi? ma gandesc doar cum am face sex dar ce conteaza?
Daca vrei sa stii cand iubesti o fata trebuie sa te masturbezi gandindu-te la ea. Daca, imediat dupa ejaculare inca te mai gandesti cu drag la ea, o iubesti. Daca, dintr-o data nu mai pare chiar atat de interesanta si iti vinde sa te uiti la un film sau sa asculti muzica, sunt doar hormonii care se joaca cu mintea ta.
Masturbeaza-te si anunta-ne in 5 minute rezultatul.
Krakilla da tu de unde stii?
Evident, am citit asta undeva. Pe o piatra funerara sau ceva de genul.
Haios ca de obicei!
Din ce ai scris cred ca ai 18 ani si crede-ma la varsta asta esti cu capul in nori dar te sfatuiesc sa nu pui la suflet pentru ca nu se stie inca cu cine vei petrece toata viata impreuna.Dar daca iti doresti atat de mult sa fii cu ea si tot te gandesti la ea ar tebui sa fii indraznet si ar trebui sa te apropii mult de ea pentru ca la fete nu e de ajuns sa vorbesti numai la telefon trebuie sa ii fi alaturi adica sa fii tot timpul langa ea nu prin telefon
Si mie mi s-a intamplat. E o dragoste trecatoare. Te asigur ca o sa-ti treaca daca iti gasesti pe altcineva. Asa si eu visam la un baiat, dupa imi trecea cand vedeam altul pentru ca nu aveam mari sperante. In prezent am o relatie si ne intelegem foarte bine si eu si partenerul, si nu am nicio fantezie cu altcineva. Incearca sa renunti sa te mai gandesti la ea