anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va explicati? am cunoscut o fata la un majorat,am vorbit cu ea. dupa si-a gasit un prieten.n-am mai vorbit,s-a despartit si iarasi vorbim, dar nu asta e intrebarea. eu am vazut-o de 2 ori face to face si am vorbit dar pur si simplu ..adorm cu gandul la ea,o visez, si ma gandesc tot timpul la ea. De ce? nu stiu ce se intampla... se intampla si la fete chestia asta? fetelor? Multumesc

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat de des te masturbezi gandindu-te la ea?

| EnglandGB a răspuns (pentru anonim_4396):

Deocamdata nu am facut-o gandindu-ma la ea...

| anonim_4396 explică (pentru EnglandGB):

De ce, ce e in neregula cu tine?

| EnglandGB a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce intrebi? ma gandesc doar cum am face sex dar ce conteaza?

| anonim_4396 explică (pentru EnglandGB):

Daca vrei sa stii cand iubesti o fata trebuie sa te masturbezi gandindu-te la ea. Daca, imediat dupa ejaculare inca te mai gandesti cu drag la ea, o iubesti. Daca, dintr-o data nu mai pare chiar atat de interesanta si iti vinde sa te uiti la un film sau sa asculti muzica, sunt doar hormonii care se joaca cu mintea ta.
Masturbeaza-te si anunta-ne in 5 minute rezultatul.

| Valutzzzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Krakilla da tu de unde stii?

| NimeniNu a răspuns (pentru Valutzzzu):

Adevarat rolling on the floor) e prea bine informat/a

| anonim_4396 explică (pentru Valutzzzu):

Evident, am citit asta undeva. Pe o piatra funerara sau ceva de genul.

| Valutzzzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Haios ca de obicei!

| lucian1231 a răspuns:

Din ce ai scris cred ca ai 18 ani si crede-ma la varsta asta esti cu capul in nori dar te sfatuiesc sa nu pui la suflet pentru ca nu se stie inca cu cine vei petrece toata viata impreuna.Dar daca iti doresti atat de mult sa fii cu ea si tot te gandesti la ea ar tebui sa fii indraznet si ar trebui sa te apropii mult de ea pentru ca la fete nu e de ajuns sa vorbesti numai la telefon trebuie sa ii fi alaturi adica sa fii tot timpul langa ea nu prin telefon

| Nebunu_Alexutzu_1998 a răspuns:

E normal sa se intample.Multi oameni nu pot uita persoana iubita.

| NimeniNu a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat. E o dragoste trecatoare. Te asigur ca o sa-ti treaca daca iti gasesti pe altcinevawinking. Asa si eu visam la un baiat, dupa imi trecea cand vedeam altul pentru ca nu aveam mari sperante. In prezent am o relatie si ne intelegem foarte bine si eu si partenerul, si nu am nicio fantezie cu altcineva. Incearca sa renunti sa te mai gandesti la ea happy

| GeorgeStan93 a răspuns:

Ai fost virusat prin privire! dati o formatare!