anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va exprimati sentimentul de iubire fata de cineva?

9 răspunsuri:
| Ykz a răspuns:

Salut.

Eu personal, sunt lângă acea persoană şi la bine şi la rău. Nu numai la bine cum sunt unii. happy. Ajut acea persoană cât pot eu de mult, când are nevoie de ceva poate să-mi zică, încerc să-i ofer tot ce pot. Când se simte singură sau când se ceartă cu cineva şi nu are pe nimeni lângă ea atunci eu voi fi lângă acel cineva pentru ai fi alături indiferent de situaţie.
Dacă chiar vrei să ştii cu adevărat, încearcă să fii lângă cineva care chiar are nevoie şi se simte singur. Dă-i sfaturi, ajut-o, fă-o să înţeleagă că viaţa are urcâşuri şi coborâşuri, că. de, aşa e în viaţă. Tot ce zic este să o ajuţi din răsputeri să treacă peste ceva greu sau ceva care nu o lasă să fie fericită. Mai ales, fă acea persoană să râdă, să se simtă bine în compania ta şi atunci se va obişnuit cu tine şi îţi va cere ajutorul mereu când va avea nevoie, îţi va spune mereu ce are pe suflet iar tu o vei asculta.

Baftă. :d.

| Aleqa a răspuns:

Tot ce fac este sa ii fiu alaturi la bine si la rau, sa il iubesc si cand il urasc, sa-l iert cand greseste, sa-l ador cand ma uraste si sa am grija de el, cand, in schimb, sunt eu in pericol.

| blueheart a răspuns:

Sunt alaturi de el mereu,ofer atentie,incredere,incerc sa-l ajut, cand doreste sa petreaca timp singur, nu-l deranjez pentru ca orice persoana are nevoie de intimitate, ofer sprijin, il iubesc total, sunt prietena si iubita in acelasi timp.Incerc sa-i aduc mereu zambetul pe buze, sa se simta bine cu mine, sa fie atras de sufletul si de personalitatea mea.
Sunt multe de spus. Oricum sunt impulsiva si mereu spun ce simt desi cateodata stiu ca il deranjeaza. laughing Dar asta sunt eu, fara masca, spun ce simt si ce gandesc. happy

| BlackDice a răspuns:

Cand iubesti numai vezi altceva...o vezi numai pe ea! o sa vezi ca si niste obiceiuri care pareau proaste pentru tine pana acum, o sa se schimbe! o sa faci orice ca sa fii langa ea si sa o faci fericita! dar pana incepi sa vezi orizontul..atunci sa vezi iubiresad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flirtez cu acea persoana si daca imi raspunde stiu ca ma place smug sau ii spun direct [asa sunt eu mai tupeista] acum nu stiu tu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbe, gesturi, mimica, mangaieri... nebunii

| RaZZyGabriel a răspuns:

Pai dragostea e cel mai bun mod de a exprima iubirea fata de cineva ..scurt si la obiectbig grin

| GoddessMaui a răspuns:

I'm za dream and za wings of my beloved one. I become za Devil and my presence it'll be the agony running through people's veins who are against us.

| Euletitia a răspuns:

Buna! fiind mereu alaturi de persoana respectiva, al bine si la greu, incurajand-o si sustinand-o in momente de cumpana, ingrijind-o cand e bolnava, sustinand-o in deciziile ei, bucurandu-ma sincer pentru reusitele sale, inveselind-o cand e suparata, avand grija sa o fac mereu sa se simta bine langa mine, sa rada si sa fir fericita, respectand-o si avand incredere in ea, finindu-i fidela, rasfatando, alintand-o, acordandu-i timp de caliatte petrecut impreuna etc. dar tu?