anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va imaginati partenera/partenerul ideal? Cum arata, cum se imbraca, cum se comporta, etc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot sa descriu partenerul ideal pentru ca chiar de as face-o, atunci cand te indragostesti crezi ca mai tii cont de ele? S'o crezi tu! Am patit-o de multe ori. Dragostea cand vine nu te intreaba "Mai, ce barbat ai vrea sa iubesti?"Vine si gata! Cand te indragostesti nu te mai gandesti daca iti respecta intru totul "standardele"sau nuwinking

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Fata ideala ar trebui sa fie extrem de imaginativa, creativa si nebunatica in sensul bun. Ar trebui sa stie sa ramana un copil si sa se distreze o viata intreaga. Sa fie matura insa partea asta sa iasa la iveala doar cand e cazul. Viata e prea frumoasa pentru a o complica si noi. Caut o fata suficient de draguta cat sa imi placa mie. Nu vreau un fotomodel. Ar trebui sa fie isteata si respectuoasa. Nu vreau sa fie super timida, dar nu imi plac nici excesele. Vreau o fata care are gusturi bune.

| kidulinha a răspuns:

Sincer nu am un standard anume. De obicei ma indragostesc ( daca se poate zice si asa ) de persoane la care nu ma asteptam. Si totusi, cand le plac imi place totul la ele. Si cum se imbraca si cum arata... Iar daca comportamentul nu este cum imi place nu il mai plac de la bun inceput. In general trebuie sa fie curat, de obicei ma atrage zambetul unui baiat, dar si sa fie dragut tongue si sa se poarte frumos, nu stiu, imi place si putina rautate in comportamentul sau, dar sa nu fie vreun badaran ceva. Nici eu nu stiu ce vreau. Stiu doar ca acum imi place de un baiat. dulce :X Cand e cu mine e super iubaret dar cand e cu baietii... nu este chiar asa. adica nu ca se poarta urat dar este un baiat...adevarat laughing Nu pot sa-ti explic. Numai eu cred ca inteleg ce am scris laughing :* Pupici.

| Victoria a răspuns:

Brunet, ochi verzi/albastri(nu conteaza daca sunt caprui), inaltime in jur de 1. 80; sa se imbrace cu gust, adecvat la diferite ocazii, sa fie indraznet in sensul pozitiv, sa se poarte foarte frumos cu mine, si sa fie frumos big grin

| GdX a răspuns:

Partenera ideala: Hm...sa ma gandesc:
Sa nu fumeze, sa nu se imbrace strident ca pitzipoancele, sa fie hotarata, sa stie ce vrea de la viata, sa fie mereu vesela, sa aiba o inaltime intre 160-170cm nu conteaza culoarea parului, aspect placut (nu trebuie fotomodel), si...cu bun simt. Cam atat,... dar nu prea exista asa ceva.

| andreii2 a răspuns:

Blonda, ochi albastri, inaltime 1. 75, Cu bun simt, sa nu fumeze.nu conteaza cum se imbraca.Cam asta mi-as dori eu, dar nu gasesclaughingdar nu exista o astfel de fata

| kytty a răspuns:

Buna

iubitul meu actual. fara prea multe detaliilaughing

| lilstar a răspuns:

Un afro-american :X

| Meandjustme a răspuns:

Hmm grea intrebare laughing Pai as vrea sa fie inaltut(nu excesiv), slabut, ochii nu prea conteaza culoarea dar sa fie mari, nasul micut, tenul curat, parul sa fie intr-un fel anume, nu tuns periuta sau ceva de genu, mai lungusor asa ...imbracamintea hmm. sa aiba un stil anume, dar fara hip hop sau COCALAR laughing, nu stiu dar sa nu-mi fie rusine cand merg cu el pe strada laughing, zambetul mare si o dantura frumoasa.Asta e partea cu fizicul.Moral vorbind as vrea sa fie sensibil, dar comunicativ, creativ, respectuos, cu bun simt, calm, inteligent.Ai spus ideal laughing. Ma crezi sau nu eu inca il mai astept(am 17 ani) dar nu stiu ce se intampla, a uitat adresa cred laughing).Kidding.In fine nu stiu daca mai exista sau a existat cineva asa dar eu sper sa fie cineva exclusiv pentru mine si pentru todeauna.Nu-mi tb 100 de barbati imi trebuie doar unul dar unul asa cum ti-am descris mai sus.

| Rebecca_4606 a răspuns:

Brunet/saten cu ochi verzi/caprui.inaltimethinking nu stiu dar in orice caz sa fie mai inalt ca mine, sa nu fumeze, sa fie de gasca, sa fie intelegator...

SI SA NU FIE COCALAR!laughing

Cat despre stilul in care se imbraca thinking sa se imbrace frumos in orice caz, sa nu-mi fie rusine sa ies cu el pe strada!big grin

| tiby93 a răspuns:

Asta tine de fiecare

| LuciaDavis a răspuns:

Sunt de acord cu tine Anka, dar vreau sa vad ce gandesc altii happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Partenerul ideal?
- Om -
Si cred ca am spus tot ce era de spus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa fie brunet solid, sa fie linistit dragastos si sa ma iubeasca asa cum sunt daca nu il fac praf

Întrebări similare