| opAmphetamine a întrebat:

Cum vă imaginaţi relaţia de dragoste perfectă? Exista aşa ceva?
Vreau răspunsuri şi de la fete şi de la băieti. Fără misto băă rolling on the floor)))

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic nu este perfect pe lumea aceasta, iar atata timp cat fiecare dintre noi suntem plini de defecte, nu putea avea pretentia de la partener ca el sa fie perfect si sa ne ofere relatia perfecta. Asta insa nu trebuie sa ne opreasca sa visam ca intr-o zi vom intalni si vom trai acea iubire ideala.

| Deanimus a răspuns:

Exact cum a descris-o Irina Binder pe blogul ei : http://www.irinab.com/2014/02/daca-va-iubiti.html

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Nu există o relaţie perfectă.Nu o să vezi la nimeni îţi garantez eu.

| Aasdfghj a răspuns:

Poti sa ai relatia perfecta doar daca iti gasesti persoana potrivita tie. Eu nu pot sa-mi imaginez, pentru ca este deja. Relatia perfecta inseamna sa va intelegeti din priviri, sa petreci timpul cu el si sa nu fie de ajuns, sa aveti o gramada de subiecte de discutat, sa aveti incredere unul in altul, sa ajungi acasa de la o intalnire si sa ti se faca dor, sa faceti lucruri tampite impreuna fara sa va pese de cei din jur. Sa nu aveti niciun secret unul fata de celalalt, sa va spuneti absolut orice, sa va sprijiniti si ajutati oricand, sa fiti un intreg.Si nu in ultimul rand, inseamna si gelozie dar nu excesiva :p

| madyddd a răspuns:

Nu mi-am dorit niciodata asta.
Cum ar putea fi? Nu tu dat cu capul de pereti, cu pumnul in masa, injuraturi, valiza ca plec la mama, una alta intelegi tu...n-ar avea gust de nimic ar fi al dracu' de perfect si roz!

Acum intelegi ce vrei băă, sper ca ai inteles ideea, sau ma rog.