anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va impacati cu ideea despartirii?
Dau stupid si nefolositor la cersetorii de fundite happy.

Răspuns Câştigător
| Izabelaisa a răspuns:

Nu stiu '' AtâtDeSimpla '' Sincera sa fiu eu nu as putea adica as incerca sa par mai indiferenta sa nu-l bag in seama dar mereu as incerca sa aflu tot ce face el pentru ca tu inca mai ai sentimente fata de el si el nici nu stii daca macar mai tine la tine sau a facut asa sa nu stiu sincer nici eu nu as intelege sad!
E greu dar totusi eu nu as incerca sa-l las sa plece as incerca sa vad daca mai este o ''sansa''pentru relatia noastra,bine sa nu ma milogesc pentru ca iubirea nu se cere vine de la sine,dar daca nu se poate face nimic zic ''asta este'' plang desi auzi mereu de la toti:''nu te merita nu plange'' Mai bagati-va mintile in cap ca, orcine plange dintr-o despartire, doar nu o sa rad ca am stat cu unu 1 an 2 ani de zile si el sa se desparta de mine si sa stau sa rad ca m-a lasat, Nu eu cred ca sigur stai si plangi de rupi, plangi azi maine poimaine respoimaine ok dar macar tu esti ok ca ai stiu sa iubesti pe cand el a plecat cand a putut si nu s-a uitat in spate ce a lasat!
Eu sper sa treci prin despartirea asta desi e greu la mine una sunt mai sentimentala si na trec mai greu acum tu ce sa-ti spun iesi pe afara sterge totul cu el iesi si stai cu prietenele povesteste ce te doare nu te inchide in tine eu sper sa poti ca intodeauna cineva acolo in lumea asta mare este si pentru tine :* Unu care sa te iubeasca asa cum vrei tu te pup si sucess :*

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt mai independenta si indiferenta. e doar un iubit. vine si trece. happy

| Anonnnnn a răspuns:

Greu.dar imi zic mereu sa nu plang pentru ca s`a terminat si sa zambesc pentru ca a fost.si merg mai departe:-

| BeBebuu a răspuns:

Pai ma gandesc ca o sa fie altu in locu lui intodeauna mai bunbatting eyelashes
si incerc sa ma gandesc ca degeaba sufar daca ne.am desp, inseamna ca nu e el alesu sau cum se zicelaughing)

| florynna903 a răspuns:

Si tu parca nu ai cerut funda niciodata, ma lasi cu din astea!
Foarte repede ca mai exista baieti

| greenabstract a răspuns:

Buna faza cu funditele laughing) adica te plictisesti sa tot vezi dupa un raspuns "dai funaaaa?"
oh go on

In fine, revenind la intrebarea ta :*
Eu nu am trecut printr-o despartire dureroasa
Dar daca tu ai trecut, ar fi cazul sa te gandesti ca altii au probleme mult mai grave decat prin ceea ce treci tu!
Ai vazut ca sunt atatea persoane bonlave, oameni saraci care nu au unde locuii... care intr-adevar au de ce suferii.iar tu dintr-o despartire sa suferi si sa faci atat tam tam? Poate ca iti este greu dar linisteste-te ca nu o sa stai sa plangi toata viata. Multumeste-te ca esti sanatoasa pentru ca nu se opreste lumea la tipul asta ->next. Viata merge inaintee :* Asa ca numai fii suparata:*
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Bunahappy.
E grea despartirea de persoana iubita.mai ales daca a fost de lunga durata.eu am avut relatia d 2 ani si 8 lunisad.
e foarte greu.imi lipseste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine s-ar împăca cu această idee din moment ce se produce o ruptură în suflet,o prăpastie adâncă,iar noi devenim pradă Durerii şi Tristeţii?! Oare cine ar putea suporta o dezamăgire atât de crudă? Nimănui nu i-ar conveni să treacă prin momente dureroase,dar viaţa ne trece prin cele mai mari valuri şi sperăm că vom ajunge la ţărm într-o bună zi trăind lângă cel care ne merită, ne respecă şi ne iubeşte cu-adevărat.

Cât despre fundiţe nu am cerut în viaţa mea şi nu înţeleg care-i avantajul? Puncte în plus? Nici vorbă, sunt mulţumită şi zâmbesc atunci când celui care îi răspund a fost mulţumit şi mi-a ascultat sfatul. Atât şi nimic mai mult!
O noapte de vis!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@florynna903, da la misto, facand misto de cei care o cer si intr'o intrebare zicand ca dau fundita cu litere mari si continund sa intreb ce naiba e cu lumea asta.
Si nu te las pentru ca tu te'ai bagat in seama cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@georgggy, nu ca ma plictisesc, ma streseaza laughing. Imi este dor de vremurile alea bune love struck.

| Alinutza_5368 a răspuns:

Despartirea? e un nou inceput ...cu siguranta va veni ceva mai bun si mai frumos de cat a fost pana acum. poate chiar asa trebuie sa fie. happy ca sa ai ocazia dea intalnit persoana potrivita happy

| Rurouni a răspuns:

Daca il iubesc pe tip, ma gandesc daca am facut tot ce am putut pentru salvarea relatiei, daca mai putea fi salvata. In cazul in care raspunsul e nu, atunci raman cu sentimentele de iubire resemnata, care intr-o zi se vor stinge, si cu amintirile frumoase, incheind un nou capitol in viata. Sigur ca imi va parea rau, voi regreta o perioada pana voi accepta ideea ca s-a terminat, dar... nu e capat de lume. Capul sus si merg mai departe happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sincer, nu doresc la nimeni să cunoască acest sentiment care nu se poate descrie în cuvinte!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat