Deci eu ma inteleg super bine cu mami lui. Si suntem de 2 luni impreuna decat. Azi de exemplu am fost la el acasa si el a avut putina treaba in oras si am ramas cu maicasa acasa si am baut cafeaua, am stat de vorba. E super de treaba. De la inceput a fost asa, de cand am cunoscut-o, ma simt la el ca la mine acasa. Daca fumeaza el langa mine(eu sunt nefumatoare, dar m-am obisnuit cu el) ii zice,, Ce faci mama, o afumi pe Andreea?''. Si pleaca mai mereu de acasa cand e sa vin eu la prietenul meu sa ne lase singuri:->.
Ma inteleg foarte bine cu mami, de 2 ani de cand sunt in aceasta relatie si cat voi mai fi ne intelegem foarte bine, chiar imi ia apararea in fata iubitului meu daca e nevoie, tine foarte mult la mine si eu la ea.
Tocmai am facut 2 anisori de revelion cu prietenul meu, si ii cunosc parinti inca din prima zi. Ma inteleg foarte bine cu ei, am inceput sa tin la ei foarte mult.
Ne intelegeam foarte bine in timpul relatiei, iar de cand m-am despartit de iubitul meu ne intelegem si mai bine. vorbim la telefon, imi spune ce mai face el! ea vrea sa ne impacam
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: