Ne intelegem minunat! E o femeie deosebita si o respect pentru tot ceea ce face. Nu uit sa ii multumesc ca ne ajuta si ca este alaturi de noi, ca o adevarata mama.
La inceput nu ne-am inteles prea bine. ca toate mamele de baieti, e foooooooooooarte rotectoare cu fiul ei, dar cand a inteles ca e pe maini bune, a lasat garda jos si acum chiar ma iubeste mult.
Iooiii.rau!
Mereu ma lovesc la cot, probabil intr`una ma injura si inca de pe acum, cand nici nu ne cunoasteam, apai cand vom sta fata`n fata! )
Soacra ii buna ca berea... rece, pe masa si cu spume la gura . Se zice ca nora nu se intelege cu soacra dintr-un motiv evident. unde a pupat soacra da nora cu fundu. E din batrani zicala, da' ii adevarata daca stii sa citesti nitel printre randuri... In plus... e explicabil de ce nu ne putem intelege cu soacrele si din punctul de vedere al diferentei de varsta, de generatie...
Oricum ar fi eu am primit cel mai bun sfat de la soacra mea, cu toate ca nu ne intelegem prea bine, dar ne acceptam reciproc. Inainte sa ma marit mi-a spus " Draga mea, barbatul cum il formezi asa il ai, pune-l sa te ajute la toate! Nu ii spune vreodata "lasa iubitule ca fac eu, du-te si te odihneste, pentru ca apoi il vei gasi odihnindu-se fara sa ii mai spui "...
Acum nu am, dar inainte fff raude ce?nu stiu, poate din cauza alor mei parinti care s-au despartit cand eu eram micuta... iar mama sta u cineva mai mic decat ea, de foarte mult timp...eh na, asta e lumea nu se uita la interior ci la exterior:-P
E foarte dulce cu mine, suntem la 800km departare de ea iar daca am fi mai aproape cred ca tot asa ar fi. asta numai pentru fericirea baiatului ei. daca baiatul ei e fericit cu mine atunci si ea e fericita pentru el si ne impacam cu toti de minune.
Cu viitoarea mea soacra, ma inteleg destul de bine, desi nu prea am vb de prea multe ori...sa vedem pe parcurs. urati-mi noroc
Ma inteleg foarte bine, pana acum nu am avut nici o suparare cu ea. este ca o mama pentru mine, tinand cont ca mama mea se afla la 3000 km departare. mergem impreuna la shopping, la frizerie, etc. ne ajuta foarte mult si ne sustine in tot ceea ce facem. sincer credeam ca vom avea probleme din cauza nationalittii, dar niciodata nu s-a opus relatiei noastre. sa o tina tot asa!
O iubesc mankaia`s botu ei))ma iubeste poate ca sunt si mult mai mica k fiul ei:X:X:X:X:Xne intelegem super bine:*:*
Mai eu nu stiu ce sa iti raspund la intrebarea asta. Uneori am impresia ca tine la mine uneori ca nu. Cand ne intalnim nu prea vorbim. Da cu prietenele ei e o femeie foarte faina. Sper ca in timp sa ne intelegem mai bine
Eu am o soacra extraordinara.si nu e genul sa se bage in viata altora.si chiar ma inteleg foarte bine cu ea
Uite aici un material dragut despre relatia cu soacra:
https://www.youtube.com/watch?v=FzgZi3jCPgo
SweetPrinces întreabă: