Cum era in reclama aia cu Puya?
"Poti sa-mi spui cum vrei, Pui, Puiutz, Pisy "...
Hamsterash pentru ca seamana cu unul
pana la urma, saracii iubiti.sunt de la motanei la puiuti, ursuleti, etc depinde cu ce il asemeni tu nu conteaza sa ii zici ceva original si iesit din comun, ci sa ii zici din suflet
Mie puiut mi se pare cel mai tare! il stiu de la reclama cu puya e super original
Daca e original, de ce ti'as spune? Trebuie sa vina din inima asta. Ii spun,, scumpule'',, ratushca'' puta sau adorabilule!
Si eu cu un fost ne ziceam puta ) Mai nasol este ca, ne scapam cu alintul si pe la cumparaturi, chefuri, intalniri cu prieteni, etc )
Ne-am mai zis : iubi, puiu, bebe )
De atunci nu am mai folosit cu urmatorii alintaturi de astea )
M-am incarcat cu primul de prea multe )
La urmatorii, simplu, pe nume. Desi uneori mai zis si iubire, dar mai mult asa la vrajeala )
Eu ii zic pui, el imi spune pisoi Nu prea folosesc alinturile ce-i drept, dar sunt foarte comice si dragute pentru indragostiti!
Dau si eu niste idei:viata mea, iubirica, ingeras, baby, scumpete, pisoias, febletea mea,
Mie cel mai mult imi place sa ii zic minuniku` meu:X. dragoste. iubitule. dar cel ma des. bebicel:X
Pisoi sau mitzuc sau mata depinde de starea pe care o am... ubitu tontonel e de toate; x
Pe al meu ol cheama Ciprian si sunt de 4 luni cu el.De obicei nu il alint, dar ii spun pufy pentru ca are parul cret, sau scumpi! Ce zici?