Nu-l pedepsesc ca doar nu e copil. Eventual ii spun ce mi se pare ca a gresit si trecem mai departe. Si, apropo, minciuna nu e gafa, gafa impune sa nu existe premeditare.
Buna, nu prea il pedepsesc ca nu mi se pare bine ca si du daca mai gresesc nu mi-ar placea sa fiu pedepsita...indiferenta doare, asa ca eu uneori cand iubitul ma mai supara, stau un timp suparata pe el si nu prea il bag in seama, il lasi sa ma sune si nu ii raspund sau vb putin cu el si isi da seama imediat cand sunt suparata si astept sa isi ceara scuze.
Oricum nu imi place razbunarea, de la un timp incerc sa fiu mai intelegatoare ca oricine mai greseste.
Il trimit la coltul mincinosilor 10 minute, apoi ii explic ca nu trebuia sa minta
Pedepsele nu duc nicaieri, cu atat mai putin in cazul unei relatii sau a familiilor.
De ce as pedepsi-o pentru ceva ce fac toate, mai ales in faza de inceput?! Femeile(si nu doar ele) mint ca sa corespunda "normelor" si abia dupa ce se prind ca nu e cazul sa o faca se opresc.Asta dureaza ceva timp, mai mult sau mai putin in functie de cazuri. Uneori poate dura la nesfarsit. Daca tu ii ceri sa fie "cuminte" ea o sa pretinda mereu ca e asa si o sa fie nevoita sa minta de o gramada de ori ca sa-si "spele" trecutul si sa se ascunda.Asta fiind doar un exemplu.
Si celelalte "greseli" sunt acceptabile pentru ca oricine greseste.
Important e sa eviti situatiile neplacute ocupandu-ti timpul cu trairea momentelor placute.Astea nu vin de la sine si trebuie sa faci ceva.
Daca o situatie devine insuportabila, pentru ca ea intinde coarda prea mult,"pedepsesc" vorbind.Si nu o fac de dragul de a jigni ci facand-o sa nu poata sa se ascunda nici de ea. Avand in vedere ca am fost rugat in nenumarate randuri sa dau o palma (sau mai multe), numai sa tac, asta e cea mai buna pedeapsa.
Oricum nu exista un adevar absolut, ci dor adevaruri relative.
Toate sunt situatii care se rezolva daca depui un minim de efort si nu astepti sa fie totul bine.
Daca ma dispera reprosandu-mi ca eu vreau doar sa profit de ea si ca ea isi doreste neaparat un copil... ii indeplinesc visul.Cand vede ca are toate sansele sa fie mamica dispera si se framanta de numai numai. O las cateva ore sa se framante, sau chiar si 2 zile (in functie de cat ma dispera, timp in care ii spun cat de fericita o sa fie ) dupa care ii ofer iesirea:pilula de urgenta. Ea e extrem de fericita si plecam impreuna la farmacie si spune ca "totusi ar fi bine sa mai asteptam" Asa am liniste pe timp nedeterminat...
Daca ma dispera cu tigarile si ma pune sa beau apa sau alte chestii pentru ca o deranjeaza (un singur caz, restul fiind fumatoare) o f** si ii trece.Nu o mai deranjeaza nici daca fumez langa ea si ma saruta de numai numai si in timp ce fumez. Daca in schimb se preface ca o deranjeaza asteptand urmarea ii suflu fumul in nas.Se enerveaza un pic dar se apuca de ceea ce astepta sa fac eu.
Nu stiu cum e in cazul barbatilor dar o femeie f****a e fericita, maleabila si usor de suportat, chiar o prezenta foarte placuta.
Oricum un lucru e sigur, indiferent de sex.Lasati asteptarile si actionati.Astfel obtii orice ai nevoie si nimeni nu stie mai bine decat fiecare in parte de ce avem nevoie...
Cu indiferenta
Cu toata ca stiu ca nu e bine, cand ma supara il cert bine, fac pe suparata putin si apoi il iert ca doar il iubes
Cu toti gresim si trebuie sa iertam la randul nostru.
Daca ma minte cu ceva(dar sa nu fie ceva grav)stau suparata pe el, nu il alint si vorbesc cat mai putin cu el, poate sunt exagerata dar eu nu suport minciuna
Cand minte odata nu zic nimic, cand minte a doua oara nu zic nimic si tot asa de multe ori si pot sa tin minte foarte multe fara sa zic nimic dar sunt momente cand nu ma mai pot abtine apoi dau tot afara.si ce a mintit acum 5 ani
emiliancftepup întreabă: