| russiangirl_2817 a întrebat:

Cum va plac baietii :rai, macho, mai cuminti, romantici? Va intreb fiindca mai toate prietenele mele adora baietii rai iar eu vreau sa aflu mai multe pareri.Ms!

24 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Imi plac romanticii si cei cu capul pe umeri.

| Dizzydizz a răspuns:

Cuminti si romantici

| Farcas a răspuns:

Eu nu prefer baietii rai, macho nici atata:-&
Sincer nu`mi plac.Prefer un baiat cuminte si romantic care sa fie doar pentru mine :X:X:X

| Anecherry a răspuns:

Rau si romantic nu se poate?big grin; adevarul e ca ma simt atrasa de baietii rai, dar ca si iubit am un baiat romantic, si finuthappy.

| nicol20 a răspuns:

Mie imi place tipi mai smecherasi desi eu sunt cuminte linistita finuta mai mare atractie am la un barbat smecheras decat la un soarece de biblioteca

| viatadecacatt a răspuns:

Nu vreau sa fie nici rau si obsedat dar nici prea romantic si cuminte.As vrea intre si intre, cu mici inclinari spre rauhappy.

| Smarandica a răspuns:

Prefer sa devina mai romantic...ca cuminte ii :X si pervers :-

| Mina a răspuns:

Rai in niciun caz! In rest, sa aiba cate putin din fiecare. happy

| Green a răspuns:

Aia romantici love struck
Aia macho nu pot sa-i suport, iar aia rai thinking - discutabil
Cei cuminti - discutabil laughing
Ceva intre cuminte si rau big grin love struck

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Prefer baietii cuminti si romantici, insa nu cuminti in adevartul sens al cuvantului...cumintei sa zicem

| DiAnA95_5642 a răspuns:

Mie una imi plac baietii romantici, care stiu sa se poarte cu o fata.

| ForbiddenLove a răspuns:

Nu stiu cum sa spun exact...ca oricum nu cred ca o sa te indragostesti vreodata de "baiatu' viselor tale".
eu sunt a good girl...si cum contrarile se atrag:X bad boy. E cam greu cu bad boys...trebuie sa stii sa il faci sa te iubeasca cu adevarat!
cel mai ok este ceva intre bad boy si good boy ...si in unele momente romantici, in altele...
nu stiu daca chiar sunt baieti dinastia cum imi imaginez eu

| GabiCh93 a răspuns:

Cuminti si romanticihappy

| Inishor a răspuns:

Prietenele tale prefera baietii rai, pentru ca se spune ca sunt mai populari. din contra sunt ciudati si mai prosti decat credem noi. Mie imi plac baietii buni si romantici. care stiu sa te astepte cand vei fi pregatita, sa te inteleaga, sa te ajute, pe cand aia rai, se pot folosi doar. happy

| Inishor a răspuns:

Bine, cuminti in celalalt sens al cuvantului. nici mie nu mi-ar conveni un baiat care sa stea toata ziua in casa, probabil sa joace jocuri online sau sa nu iasa in oras laughing ...aia nu ar mai avea prietene.

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Un tip moderat care sa se stie adapta in functie de necesitatiwinking

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Asa ca minebig grin

| ungurubulan a răspuns:

Fetelor le place sexu pervers si baieti rai practica sexu perverslaughing

| hippiemuslim a răspuns:

Eu mă prefer pe mine.

| Okia a răspuns:

Un baiat cumintebig grin si romanticbig grinhappy

| enemig0 a răspuns:

Baietii rai sunt mai...cool dar cind se fac mari or sa se faca sudori, taximetristi, recuperatori etc.astia mai tocilari sunt de viitor, chiar daca acum sunt mai tantalai.Astia se fac ingineri, asistenti, brockeri. cale de mijloc nu gasesti(tantalau-dur).

| nebunatica_2307 a răspuns:

Hmmm...eu prefer baietii romantici:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Romantici day dreaming.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi palc baietii mai de cartier. Imi place sa ma protejeze si, nu vreau sa fie chiar baiat rau, dar nici un pampalau de ala.
Sa nu ii fie rusine sa-si arate dragostea de fata cu prietenii. Nu am nimic impotriva daca fumeaza big grin, si eu practic acest "sport"blushing, dar de baut doar la ocazii big grin