| danutzaa_8756 a întrebat:

Cum va purtati in preajma unui baiat care a vrut doar sa isi bata joc de voi? Mai vorbiti cu el? V-ati razbunat vreodata pe un aseamenea baiat, daca da cum?

5 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Ignorandu-l! Ignora-l, cea mai umilitoare pedepsa!

| Luori a răspuns:

I-as arata ca nu imi pasa de el. Daca ar fi sa ma razbun as face`o aratandu`i ce a pierdut, intr-un fel. II zambesc in caz ca ne-am intalni. Ar fi surprins.
Nu as mai vb cu el si as rupe legaturile.
Un astfel de specimen nu merita atentia mea sau a altcuiva.

| cristiyana a răspuns:

Buna danutzaa... din fericire pana acum nu am avut parte de cineva care sa faca asta dar am o idee care cred ca ar fi buna ca sa razbuni... fa-l sa creada ca il placi, filtreaza cu el pana cand va accepta (chiar si la baza) sa stea cu tine. fa-l sa creada ca il iubesti iar atunci cand "va intelegeti" cel mai bine combina-te cu alt baiat si spune-i (multumesc pentru ajutor, m-am folosit de tine doar ca sa-l fac gelos pe un baiat ) baietilor nu le place sa le fie dai papucii si mai ales sa stie ca au fost folositi.plateste-i cu aceeasi moneda. pup dulce, sper sa fi fost de ajutor si succes mult :*:*:*

| Just a kid a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare. icnep sa cred ca si de mine si-a batut joc cineva chiar daca am crezut ca ma iubeste.nu stiu daca stii pov mea da orkm tot ce pot sa iti zic este ca dupa ce mi-a zis ca nu ma iubeste si ca nu-i mai pasa de mine etc etc. si cand ne intalneam nici nu ma saluta a venit la mine cand a vazut ca nu il mai bag in seama(dupa ce cam o saptamana m-am rugat de el sa ma creada ca nu l-am inselatstraight face)si ca ma simt perfect fara el si nu ma deranjeaza catusi de putin ca el"se da"la altele de fata cu mine si singur mia recunoscut ca indiferenta e cea mai grea pedeapsa. daca te razbuni pe el cumva il faci doar sa se simta important.nu-l baga in seama absolut deloc si daca se baga el in seama raspundei da sec cu"da" "bine" "nu". abia atunci isi va da seama ca poti fara el si ca nu mai exista pentru tine.

| luna_1817 a răspuns:

Si eu am trecut prin ceva asemanator, insa am avut puterea sa trec peste si sa realizez unele lucruri.razbunarea este arma prostului si nu duce la nimic bun. o sa ii dai de inteles ca te doare, si etc.sa stii ca daca o sa fii indiferenta fata de el, asta o sa il doara cel mai tare.arata-i ca nu este un nimeni in fata ta(chiar daca in sufletul tau este cu totul invers)arata-i acestui baiat ca nu a putut sa isi bata joc de tine si ca te doare undeva de el.

eu ink mai vb cu el, ne mai auzim la un tel etc.si eram f indiferenta cu el.la un momendat ma intreaba daca am simtit ceva pentru el(ca daca simteam nu eram asa vesela si etc.)si i-am zis "nici eu nu stiu ce a fost intre noi"cu zambetul pe buze.si in mom asta sta si se gandeste oare eu am fost "Aia"care si-a batut joc de el?

sa revenim:ai grija de tine si sa stii ca orice s-ar intampla viata merge mai departe indiferent de situatie.