| Emy99 a întrebat:

Cum va-r place sa fie un baiat?

7 răspunsuri:
| vanessa98 a răspuns:

Sa fie frumos,destept,rafinat, si sa fie blond, ochi albastri si sa fie mai mare ca mine cu vreo 3-4 ani.

| BRG a răspuns:

Nu sunt gay

| lolly a răspuns:

Sa fie cat de cat dragut.amabil, sa tine cont si sa-i pese de sentimentele mele, sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, sa nu-i pese cum arat(sa nu fie obsedat, si sa nu-mi foloseasca corpul fara acordul meu),sa fie intelegator, ascultator, fidel, sa aiba un limbaj mai `curat`.(sa nu injure). Asta ar fi baiatul care mi-ar placealaughing prietenul meu din pacate nu le prea are. asta e.oh go on Poate am ratat cate ceva, mai adaugati si voi :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e vorba de superficialitate, adica doar aspectu, imi plac tipii mai emo - rock - skate la stil.
Dar in general imi plac tipii romantici, amuzanti si cu care sunt pe aceiasi lungime de unda bineinteles.

| JoMo a răspuns:

Chiorule esti pe invers?

| Amalia2305 a răspuns:

Of,păi băiatul perfect pentru mine ar arăta cam așa : day dreaminglove struck
Moral :
1.Deștept ( nu geniu, dar nu mai prost ca minebig grin )
2.Amuzant dar în același timp și seriosthinking
3.Să știe să vorbească frumos ( cel puțin să nu înjure de față cu minehee hee )
4.Să țină la mine
5.Să știe cum să se comporte cu minebatting eyelashes
6.Să fie înțelegator blushing
7.Să fie gelos blushing dar să nu fie o persoană posesivă happy
8.Atunci când i-aș spune că nu am chef să vorbesc sau îmi e rău sau sunt supărată si nu vreau să recunosc să ma ia în brațe și să mă sărute pe frunte day dreaming
Fizic :
1.Frumușel ( nu cel mai frumos, dar nici cel mai urât ) love struck
2. Ochii căprui închis sau chiar negribatting eyelashes
3.Brunet day dreaming
4.Mai înalt ca mine cu 10-15 cmhee hee
... Cam atât mi-a venit acum în mintehee hee... ei bine eu sunt genu mai romantic blushing Depinde de fată și de gusturile acesteiabatting eyelashes

| Păpădie666 a răspuns:

-metalist
-pervers (orice cuvant spus de cineva, sa prinda un subanteles pervers)
-sa urasca tot ce tine de romantisme, dragalasenii, etc.
-capos, incapatanat
-sa nu.mi faca chestii gen: "nu mai injura, ca esti fata"; Nu mai fuma, ca nu.i bine".etc.

Întrebări similare