Pfoai, a fost teribil. Te inteleg.
Stii ce? Nu am vrut sa il uit. Am tot reluat firul povestii noastre de "dragoste" si am cautat greselile facute de amandoi. Reluand, devine nesemnificativ. Gandeste-te la un film trist, prima data plangi. Dar dupa sute de mii de vizionari, incepe sa fie plictisitor. Prima despartire te maturizeaza incredibil!
Din pacate, la mine a fost o despartire foarte urata. M-am simtit distrusa, ca ultimul om, josnica. M-a parasit fiindca s-a plictisit la mine si s-a dus la alta. Asta fiindca tipul doar avea chef sa imi suceasca sentimentele dupa bunul plac, iar eu am realizat prea tarziu. Apoi mi-am zis ca daca el e asa bou, eu nu sunt o vaca deci sa isi gaseasca una pe masura lui.
Eu am tot incercat sa refac totul, am vorbit cu el in toate felurile dar degeaba.
Insa... timpul a trecut. Mai precis de vreo doua luni.
Eu am devenit interesata de altceva, asa ca am dat subiectul acesta la o parte. Gaseste-ti un hobby. Eu spre exemplu am inceput sa postez pe TPU, ca sa am ce face si sa ii ajut si pe altii cum stiu. Si s-a dus dracu toata suferinta dar e doar un exemplu.
Bafta.
Si mie mi s-a intamplat acest lucru acum 3 ani aproape am stat cu el un an si a devenit in acel moment o persoana foarte speciala pentru mine insa atunci cand am pus punct m-am gandit ca am facut acest lucru cu un motiv serios.Am avut n ocazi sa ma impac cu el dar nu am facut-o pentru ca stiam ca relatia va fi la fel nu se va schimba in bine pur si simplu ne potriveam mai bine ca amici decat ca iubiti.Am incercat sa nu ma mai gandesc la el si sa fac o schimbare la mine si din punct de vedere fizic si moral mi-am schimbat locul si chesti din astea nu stiu cat de mult o sa te ajute pe tine aceste lucruri dar stiu ca trebuie sa devi o alta persoana mai buna si sa inveti din vechile relatii trebui sa lasi totul in urma si sa o incepi o "noua viata"
Gandeste-te cu ce a gresit de-a lungul timpului.Gandeste-te ca el acum nu e langa tine.Invinovateste-l pentru tot si te vei simti mai bine... sper
In primul rand, buna! Despartirea de o persoana care ti-a fost foarte draga sau foarte apropiata e grea. Din punctul meu de vedere, nu cred ca poti uita usor o persoana, mai ales daca ai stat si foarte mult timp cu ea. Pur si simplu, ca sa iti revii, poti sa incerci sa ai tot felul de activitati care sa te tina ocupata, incat sa nu iti amintesti prea des de el. Incearca sa iti impui si sa fii ambitioasa, sa iti dai seama ca nu merita sa suferi si sa te distrugi sau sa cazi in depresie. Sper ca raspunsul meu ti-a fost cat de cat de folos!