Incearca si o sa vezi. daca simti nevoia sa faci sex te vei sinti super bine. daca nu simti nevoia dar faci asa sex sa vezi si tu cum este nu cred ca o sa ti se para cine stie ce mare chestie.totul vine din placerea dea face.si asta este valabil pentru orice.iti place o mincare o sa te simti bine sa o maninci.iti place sa faci o munca atunci treaba va iesi bine si esti multumit satisfacut etc.asa est si cu sexul.nu simti nevoia nu esti curios.curioasa sigur vei avea probleme in viata.
Nu am facut. Incearca, si ai sa vezi. Cred ca este foarte placut mai ales daca faci cu persoana iubita acest lucru.
Cand o faci cu persoana iubita(dragoste nu sex), e super sentimentul si actul in sine, dar asa cand faci sex cu cineva fara sa-l iubesti sunt pure instincte sexuale, vei vedea cum e cand vei incerca.
Este minunat! Mai ales atunci cand iubesti si esti iubit! E cel mai frumos lucru care se poate intampla intre doua persoane care se iubesc :X
Depinde de persoana si de stare de spirit pe care o ai! in general foarte bine te simti. daca o faci asa doar sa fie facut nu ii prea placut!
kx123:TACI MA!