| Damian a întrebat:

Cum va-ti cunoscut persoana iubita?

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey gasca lui s-a ''combinat'' cu a meahee hee, am inceput sa ne cunoastem si dupa vreo 3 luni am ajuns impreuna! Asta era acum un an si ceva.

| Crisu a răspuns:

Cea pe care o iubesc eu, caci nu sunt cu el. El s-a dat la mine laughing si nici nu stia cine sunt.

| Alisa a răspuns:

Prin prietena mea, am vorbit o saptamana la telefon cu el, si apoi am hotarat sa ne vedem ca niste simpli amici.
Din prima clipa a existat acel ceva, si dupa alte cateva iesiri am hotarat sa incepem o relatie. Avem 10 luni si ceva, el fiind primul meu prieten. love struck

| nobody_9468 a răspuns:

Lucra la libraria de langa scoala meahappy. Mi-a facut cunostinta niste prietene care erau in limba dupa el.La inceput il faceam antipatic si el pe mine nebuna si uite asa am ajuns sa impartim clipe de neuitat impreuna.Chiar in seara asta am vorbit cu el pe mess si poate ca e prima data cand realizez eu ca el tine la mine cu adevarat si doreste sa fiu fericita, sa nu-si bata joc altii de mine.Si nu, nu suntem impreuna, doar ca presupun ca exista sentimenete din partea amanduora.

Bafta.

| Rukhsandra a răspuns:

Chiar pe TPU... am facut schimb de id si dupa am descoperit ca suntem din acelasi liceu happy
Si acum facem 3 luni pe 26 day dreaming

| dnxbv a răspuns:

La o inmormantare

| rosto a răspuns:

La fostul loc de munca. big grin

| Missbabydoll a răspuns:

Eram in excursie cu clasa la Bucuresti pentru Targul de turism (sunt din alt oras). In timp ce ne plimbam prin Herastrau il vad si intra in vorba cu mine si ii cer id-ul. De atunci suntem impreuna si pe 23 octombrie facem 3 ani love struck

| overdose90 a răspuns:

Eu mi-am cunoscut prietenul pe mess. N-as fi crezut ca vom ramane impreuna, mai ales ca nici nu voiam sa il adaug ca eram satula sa tot accept baieti in lista cu care nu voi vorbi mai mult de 2 minute, dar am ramas impreuna pana in ziua de azi. Si acus facem 2 ani :X.

In concluzie, dragostea chiar apare de unde nici nu te astepti, mai ales atunci cand nici nu o cauti happy!

| alyvaly a răspuns:

Pe mess si pe 18 facem 1 an si 7 luni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe irc, ce vremuri happy