Ne-am cunoscut pe mirc, unde ne-am batut joc unul de altul, dupa care ne-am intalnit si ne-am placut si culmea e ca ne-am gasit din acelasi oras . Si acum suntem de 3 ani si 1 luna impreuna si urmeaza si nunta. A fost primul si ultimul prieten si la el la fel. Il ador.
Momentan sunt singur. Nu am iubita. Pe fosta iubita am cunoscut-o de pe internet.
Ne-am cunoscut prin intermediul unui prieten comun la inceput am fost prieteni, apoi a inceput relatia:X Suntem impreuna de un an jumatate
Hoho. o cunosc de vreo 17 ani...
Am cunoscut-o calculand forta de frecare. fizica asta.
Ne-am cunoscut in vara asta intr-un mod mai ciudat sa zicem asa, si prin intermediul unei foarte bune prietene a mea. Ne-am intalnit dupa ceva timp dupa ce am vorbit prima data pe mess si la telefon si dupa cateva zile am fost impreuna. Si astfel mi-am dat seama ca rasarise soarele in viata mea. Suntem impreuna de 7 luni. Suntem fericiti si ne iubim.
Pai ne cunoasteam dar nu ne-am fii gandit ca o sa fim si imptreuna ne stim de cand eram mici.si de 2 ani suntem impreuna, cu toate ca parintii nu stiu de noi pop
Pai.Eram in aceeasi scoala-ne intalneam si la antrenamente-volei, deci La scoala.De 10 luni
Eu am inteles cum "v-ati" cunoscut "prima oara"! Dar a doua oara cand v-ati cunoscut?
2 ani jumate si ne-am cunoscut prima oara acum 5 ani prin intermediul varului meu
L-am cunoscut acum in jur de 7-8 luni iar de aproape 7 luni suntem impreuna.Ne-am cunoscut prin intermediul unui baiat( sau chiar a unui joc , suna ciudat dar e adevarat)... a inceput ca o simpla joaca din partea amandurora si s-a ajuns aici la anumite sentimente si la o relatie cat decat serioasa.
Pai ne'am cunoscut prima data cand eram mai mici...si m'a pus sa indrept cuie si habar nu aveam sa dau cu ciocanul[sareau toate cuiele]ca faceam casuta in copac eu el si varul meu. Apoi am fost cu el in clasa a 7 el era a 8 si era nou in scoala, dar nu a durat mult relatia. Iar acum suntem de 8 luni impreuna de la ziua unui var de'al meu, cred ca iti dai seama cum eram la"party de 17 ani"intre rockeri acolo=]]...Si acum nu mai vreau sa scap de el >
O cunoasteam dinainte...am mai fost cu ea...cand neam combinat din nou eram beat si nu mai stiu)si ea cred ca la fel))))
Pai nu prea ne stiam desi locuim in aceiasi localitate si el era prieten bun cu fratele meu :-P, el a vrut sa ma cunoasca mai bine a facut rost de id meu si a incercat sa vorbeasca cu mine dar eu la inceput l`am tratat cu iniferenta deoarece vorbeam cu altcineva.Cu toate astea dupa vreo 5 luni in care a avut o rabdare foarte mare cu mine si ma purtam destul de naspa cu el, am acceptat sa ma astepte intr-o seara cand am iesit de la scoala si de acolo am continuat sa ne vedem l`am cunoscut mult mai bine. Eu am renuntat la relatia care o aveam pentru el pentru ca mi-a demonstrat ca ii place de mine.Acum suntem impreuna de aproape 2 luni.
Mergeam la alergat impreuna(el a facut sport de performanta). De 5 luni:p
Multumita?
Ne cunoastem de cand eram copii si asta pentru ca locuim f aproape unul de celalalt suntem prieteni de cand ne stim dar relatia adevarata a inceput in urma cu 6 ani si de atunci suntem de nedespartit... RALUK
Iuby ta/tau in prezent nu? la mine totul a inceput in clasa a9a... un simplu sarut pe atunci. dupa au trecut anii, clasa a 10a a fost o umbra in calea ei caci ea avea prieten, si. a venit clasa a 11a (in care sunt acum) si ne-am nimerit in aceeasi clasa dupa repartizari.si,ne-am combinat. avem 4 luni si merge cand bine cand prost, pentru ca o relatie are de toate. dragoste cu nabadai si multe altele.mergem mai departe.asteptam ce`o sa fie azi.maine.caci timpul le rezolva pe toate si uite asa ajungem la o concluzie.nu conteaza cum te cunosti cu el, conteaza cat de bine ajungi sa-l cunosti