| eubahhh a întrebat:

Cum va-ti cunoscut si de cat timp sunteti impreuna?(tu si iuby ta/u bineinteleslaughing)

Răspuns Câştigător
| viki1212 a răspuns:

Ne-am cunoscut pe mirc, unde ne-am batut joc unul de altul, dupa care ne-am intalnit si ne-am placut si culmea e ca ne-am gasit din acelasi oras laughing. Si acum suntem de 3 ani si 1 luna impreuna si urmeaza si nunta. A fost primul si ultimul prieten si la el la fel. Il ador.

20 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Momentan sunt singur. Nu am iubita. Pe fosta iubita am cunoscut-o de pe internet.

| SweetCandy a răspuns:

Ne-am cunoscut prin intermediul unui prieten comunbig grin la inceput am fost prieteni, apoi a inceput relatia:X Suntem impreuna de un an jumatatebig grin

| Arthur a răspuns:

Ne-am cunoscut amindoi si suntem impreuna de ceva vreme.

| User a răspuns:

Hoho. o cunosc de vreo 17 ani...
Am cunoscut-o calculand forta de frecare. fizica astachatterbox.

| Cryssy a răspuns:

Ne-am cunoscut in vara asta intr-un mod mai ciudat sa zicem asa, si prin intermediul unei foarte bune prietene a mea. Ne-am intalnit dupa ceva timp dupa ce am vorbit prima data pe mess si la telefon si dupa cateva zile am fost impreuna. Si astfel mi-am dat seama ca rasarise soarele in viata mea. Suntem impreuna de 7 luni.batting eyelashes Suntem fericiti si ne iubim. love struck

daniela
| daniela a răspuns:

La practica in timpul facultatii si avem 23 ani de cand suntem impreuna

| SufletDeCopil a răspuns:

Bunabig grin
Pai mna ne cunoastem de cand eram micihee hee si suntem impreuna de 3 luni happy

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai ne cunoasteam dar nu ne-am fii gandit ca o sa fim si imptreuna ne stim de cand eram mici.si de 2 ani suntem impreuna, cu toate ca parintii nu stiu de noi pop

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Pai.Eram in aceeasi scoala-ne intalneam si la antrenamente-volei, deci La scoala.De 10 lunibig grin

| Dmonik a răspuns:

Eu am inteles cum "v-ati" cunoscut "prima oara"! Dar a doua oara cand v-ati cunoscut? happy

| white_2190 a răspuns:

2 ani jumate happy si ne-am cunoscut prima oara acum 5 ani happy prin intermediul varului meu

| cryss_1828 a răspuns:

L-am cunoscut acum in jur de 7-8 luni iar de aproape 7 luni suntem impreuna.Ne-am cunoscut prin intermediul unui baiat( sau chiar a unui joc straight face, suna ciudat dar e adevarat)... a inceput ca o simpla joaca din partea amandurora si s-a ajuns aici la anumite sentimente si la o relatie cat decat serioasa.

| vampirika a răspuns:

Pai ne'am cunoscut prima data cand eram mai mici...si m'a pus sa indrept cuie si habar nu aveam sa dau cu ciocanul[sareau toate cuielelaughing]ca faceam casuta in copac eu el si varul meu. Apoi am fost cu el in clasa a 7 el era a 8 si era nou in scoala, dar nu a durat mult relatiaoh go on. Iar acum suntem de 8 luni impreuna de la ziua unui var de'al meu, cred ca iti dai seama cum eram la"party de 17 ani"intre rockeri acolo=]]...Si acum nu mai vreau sa scap de el love struck >big grin

| zatz a răspuns:

O cunoasteam dinainte...am mai fost cu ea...cand neam combinat din nou eram beat si nu mai stiulaughing)si ea cred ca la fellaughing))))

| zatz a răspuns:

Esti mandra de mine nu iubi?laughing)))

| Alina_5575 a răspuns:

Pai nu prea ne stiam desi locuim in aceiasi localitate si el era prieten bun cu fratele meu :-P, el a vrut sa ma cunoasca mai bine a facut rost de id meu si a incercat sa vorbeasca cu mine dar eu la inceput l`am tratat cu iniferenta deoarece vorbeam cu altcineva.Cu toate astea dupa vreo 5 luni in care a avut o rabdare foarte mare cu mine si ma purtam destul de naspa cu el, am acceptat sa ma astepte intr-o seara cand am iesit de la scoala si de acolo am continuat sa ne vedem l`am cunoscut mult mai bine. Eu am renuntat la relatia care o aveam pentru el pentru ca mi-a demonstrat ca ii place de mine.Acum suntem impreuna de aproape 2 luni. blushing

| georgianna a răspuns:

Mergeam la alergat impreuna(el a facut sport de performanta). De 5 luni:p
Multumita?

| sergyu_2590 a răspuns:

Pe prietena mea am intalnito intr-un joc online acum 5 luni...

| caramelO a răspuns:

Ne cunoastem de cand eram copii si asta pentru ca locuim f aproape unul de celalalt suntem prieteni de cand ne stim dar relatia adevarata a inceput in urma cu 6 ani si de atunci suntem de nedespartit... RALUK

| cypy a răspuns:

Iuby ta/tau in prezent nu? laughing la mine totul a inceput in clasa a9a... straight face un simplu sarut pe atunci. dupa au trecut anii, clasa a 10a a fost o umbra in calea ei caci ea avea prieten, si. a venit clasa a 11a (in care sunt acum) si ne-am nimerit in aceeasi clasa dupa repartizari.si,ne-am combinat. avem 4 luni si merge cand bine cand prost, pentru ca o relatie are de toate. dragoste cu nabadai si multe altele.mergem mai departe.asteptam ce`o sa fie azi.maine.caci timpul le rezolva pe toate si uite asa ajungem la o concluzie.nu conteaza cum te cunosti cu el, conteaza cat de bine ajungi sa-l cunosti happy