Uite de asta nu am tangente cu oameni străini si nu agat pe strada...
Vorba lui giovani becali "Nu vorbesc cu oricine, nu bag in seama pe oricine"
Esti luata pe viata :)) :)) https://www.youtube.com/watch?v=i3SYTpoYc0I Oo, ne certăm din când în când
Să nu te-aud spunând că e greu
Noi doi am făcut un legământ
Cât suntem pe Pământ
Ne vom iubi mereu
Şi de mi-ar spune cineva
https://Versuri.ro/w/wf67
Că tu te joci cu mintea mea
Aş râde "ha, ha, ha"
Te cunosc atât de bine, da
Şi ştiu că n-ai pleca
Din viaţa mea...
Întrebarea era "ce preferi la sexul opus".
Și cum tu ești un băiat deștept, trebuie să te prinzi că e vorba de sexul opus cu care intri în contact.
Nu de sexul opus pe care îl vezi pe stadă. Că la ăla n-ai ce să preferi tu. Că nu e treaba ta.
Pai ei mai si cunosc oamenii nu belesc doar ochii farã pic de ratiune.
Sufletul conteaza pe lângã caracter. Sau mai bine zis comportamentul ei. Chimia. Sa aibe un fund misto
Omule cum se mai cunosc daca abia ce s-a vazut pentru prima oara?
Man, in primul rând rare cazuri sa se intalneasca doi oameni pe strada sa formeze ceva.
In al doilea rand pentru a forma ceva trebuie sa compensezi cu ceva mai mult, noi suntem norocosi ca putem cuceri tipe daca ne chinuim prim carisma/inteligenta fiecare cum si ce se uda.
La ele conteaza mai mult aspectul fizic sa fim sinceri, poate sa-ti placa o tipa mai putin frumoasa doar pentru ca iti place de ea. Fata de una care aratã bine. daca esti urat trebuie sa te chinui putin, trebuie sa ai ceva pe lângã aspectul fizic sa compensezi daca nu, te resemnezi la alte Persoane care sunt la fel ca tine.
Depinde ce vrei,aventura vrei cu una frumoasa,pentru relatie pui accent si pe personalitatea ei,degeaba e frumoasa daca e tarfa,degeaba e super ok daca nu simti nimic, vrei sa faci sex cu ea dar nu intra in erectie, ce sa faci, important e ca ambele sa fie cat de cat ok, nu perfectiune cum viseaza plato, cu toti suntem imperfecti
"aventura vrei cu una frumoasa"
Si farã experienta si. Cu pretentii in mod normal ar trebui sa poti sa ai erectie si cu una care e de nota 4
Eu unu nu am erectie daca nu ma atrage sexul, tu poate ai
Anonima17191 întreabă: