| saresipiper a întrebat:

Cum vedeti o relatie de genul: tipa draguta dar nu are priza la nici un baiat, nu intorc capul pe strada dupa ea, iar pe el il "iubesc" toate femeile, stie sa le zambeasca, mereu se face placut, iar ea e vazuta ca o talanga de gatul lui?
Credeti ca se potrivesc daca el o tine pe ea in relatie in timp ce isi scrie cu gagici frumoase sau tunate iar ea e nefericita din cauza asta?
Ce ar putea face ea daca e depresiva practic? Credeti ca el o iubeste daca se face ca nu s-a intamplat nimic si vorbeste cu altele pe de ascuns? Practic starea ei nici nu o observa, nu vrea sa vada realitatea ci vrea sa fie fericita cu el chiar daca isi testeaza atractia si cu altele, gen "sa vada daca mai poate".

Emilia,
Repostata

33 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Cum vedeti o relatie de genul: tipa draguta dar nu are priza la nici un baiat, nu intorc capul pe strada dupa ea, iar pe el il "iubesc" toate femeile, stie sa le zambeasca, mereu se face placut, iar ea e vazuta ca o talanga de gatul lui?"
Probabil ca tipa nu-I in realitate chiar atat de draguta, pe cat se considera ea insasi, fiind considerata de altii barbate banala si fara importanta.
In ce privesc zambetul barbatului si atractia femeilor, este din cauza comportamentului lui, care asta face, flirteaza!

"Credeti ca se potrivesc daca el o tine pe ea in relatie in timp ce isi scrie cu gagici frumoase sau tunate iar ea e nefericita din cauza asta?"
Daca el scrie si altor femei frumoase in timp ce este cu asta, exista o singura explicatie: cu fata asta sta doar din interes, iar "potrivitul" chiar nu are nici o importanta cand inetresul este altul

"Ce ar putea face ea daca e depresiva practic?"
Daca-I depresiva si sta cu ea, dupa cum zambeste si scrie altor femei, motivul ar putea fi doar INTERESUL! Ori femeia asta ii face toate poftele sexuale lui, ori are multi bani si-l intretine financiar.

"Credeti ca el o iubeste daca se face ca nu s-a intamplat nimic si vorbeste cu altele pe de ascuns?"
Nu, nu o iubeste, asta nu-I dragoste, aici fiind doar o relatie din interes si atat.

"Practic starea ei nici nu o observa, nu vrea sa vada realitatea ci vrea sa fie fericita cu el chiar daca isi testeaza atractia si cu altele, gen "sa vada daca mai poate"."
Dupa cum spuneam, el sta doar din INTERES cu fata asta, nu ca sa-si dovedeasca putinta, fiind exclusa la anii astia.
Chestia cu "pututul" este valabila in cazul barbatilor de peste 40-50 de ani, dar nu cerd ca-I cazul astuia.

| saresipiper explică (pentru Violleta2022):

Ba da, tipul intra in categoria de varsta specificata.
Ei nu au mai facut treaba aia de ceva timp, din cate a spus ea, nici bani nu are, el are dar nu in sensul ca e milionar...deci interes din partea lui nu e, el nu sta cu ea pentru unul din astea 2 motive culmea, asta face situatia si mai de neinteles.
De ce totusi sta cu ea? Vede ca ea e cuminte in ciuda a ce face el ea nu calca stramb dar nici nu intorc barbatii capul dupa ea pe strada desi sincer, nu e deloc urata, e draguta!
El e un tip mai frumusel decat media barbatilor din Romania, chiar daca are varsta asta, iar cand zambeste arata si mai frumos...e genul care zambeste mereu, de asta e atat de "iubit". Gaza e ca tipul vorbeste pe ascuns cu femei "bune" iar ei ii ascunde asta, doar l-a prins de multe ori, de ce mai sta in relatie cu asta daca scrie cu altele mai atractive?

| Violleta2022 a răspuns (pentru saresipiper):

Sa-ti spun un lucru: femeile destepte, intimideaza barbatii, de aceea nu este una de 2 lei, cares a atraga atentia tuturor barbatilor.
In ce priveste frumusetea, nu prea conteaza pe lumea asta. Carcasa este de 2 lei, azi esti frumos, maine ai riduri si se duce naibii frumusetea.
Evident este ca fata are mult mai mult creier decat el si-l tine din scurt, chiar daca el flirteaza pe ascuns cu altele.
Ar mai putea exista un motiv real si dureros: el are un cuc foarte mic si este legat de femeia asta care-l accepta asa cum este. Singurul lucru care-l poate face este sa flirteze cu altele, ca de dus, oricum nu se duce dupa ele, ca nu are cu ce sa le satisfaca.
Nu ai auzit de culturisti, cat de frumosi si de bine arata, dar in realitate au organele genitale atrofiate si sunt impotenti? Poate este si cazul astuia, sa aiba un cuc mic in chiloti.
In orice caz, nu-i nevoie sa despici firul in patru, de ce un barbat care ti se pare tie frumos, sta alaturi de o femeie mai putin frumoasa.
Femeia aia are probabil ceea ce altele nu au: dragoste, intelegere, acceptarea conditiei lui samd.

| saresipiper explică (pentru Violleta2022):

Exact, femeia il accepta cu de toate, il iubeste, ea se respecta si nu ii fug ochii dupa altii fiindca are valori morale clare, dar totusi, sta in relatie cu tipul care e placut de toate, tipul e oarecum superficial, pune pret pe ambalaj, am impresia ca sta cu ea doar pentru ca e fata serioasa si stie ca mereu o gaseste acasa, dar el nu joaca tocmai corect, iar ea e nefericita.
Desi e draguta, nu se poate apropia de nimeni, nici nu e genul sa se dadaceasca, e mai rece si retrasa, o fata serioasa deci...dar foarte nefericita, iar el se face ca nici nu observa asta si asteapta sa se poarte numai lapte & miere ca si cand el nu ar gresi cu nimic...

| Drimmero a răspuns:

Incompatibilitate 0, tipa e praf daca nu atrage nimic.

| saresipiper explică (pentru Drimmero):

Se poate ca o tipa draguta sa nu atraga nimic sau sa atraga numai naspeti?
El atrage si ii zambesc multe femei frumoase...si a vazut ca ea nu atrage sau daca ii scriu, ii scriu doar tipi naspa

| Drimmero a răspuns (pentru saresipiper):

Nu tu ai zis ca nu are priza la niciun barbat? Problema e la ea atunci.

Dupa ce ca nu prea atrage pe nimeni,, mai face si nazuri cand e abordata atunci cand se mai ivesc ocazii?

| saresipiper explică (pentru Drimmero):

Ok, am omis sa precizez... daca atrage, atrage doar tipi sub nivelul ei, adica chiar hidosi sau imbecili pe care nu ii doreste nimeni. Evident ca decat sa isi insele partenerul frumos cu ei, sta locului. Problema e ca el vorbeste doar cu bunaciuni desi are o relatie cu fata asta.

| BlackRose03 a răspuns (pentru Drimmero):

Deci daca o tipa nu e foarte atractiva fizic(motiv pentru care nu atrage priviri) e praf? Cum vine asta?

| Sofer a răspuns:

Eu nu vad nicio potrivire.

| Nemessys a răspuns:

Eu daca as fi in locul acelei fete, nu as avea deloc incredere intr-un baiat ca ala. happy

| GoldenZenith a răspuns:

Ce papucii mei mai cauta Macho asta lângă ea daca tot vrea sa vada "daca mai poate"? Ce iubire e aia? Aoleu. Nu mai inteleg oamenii din ziua de azi. Provoci tristețe și suferinta in mod voluntar, te faci ca nu vezi asta si astepti ce? Mântuirea? Imi da cu virgula.

| christine99 a răspuns:

Daca tu te simti ca o talanca in jurul lui, inseamna ca esti complexata, incearca sa nu mai gandesti asa altfel se va strica relatia.

| Ely1234567 a răspuns:

Eu dacă as fi în locul ei nu aș mai sta nici măcar un minut lângă o astfel de persoana

| saresipiper explică (pentru Ely1234567):

Intrebarea e...de ce sta el? laughing Daca tot vorbeste cu femei care arata mai bine decat prietena lui

| RAY a răspuns (pentru saresipiper):

Poate sta cu mai multe in acelasi timp

| Ely1234567 a răspuns (pentru saresipiper):

Pai poate vrea sa profite happy din plin de toatewinking

| saresipiper explică (pentru Ely1234567):

Ce sa profite daca sex nu a mai facut de cand lumea cu iubita lui...

| Ely1234567 a răspuns (pentru saresipiper):

Pai poate avea o situați materiala bună happy

| Ely1234567 a răspuns (pentru Ely1234567):

Doar acum am văzut ca ai spus ca nu sta pentru bani poate îi este mila de ea

| Bozgi200 a răspuns:

Tipa ar trebui sa vorbească deschis cu el si sa îi spună ceea ce simte. Chiar acum 3 ore am facut asta...de la neînțelegeri și inconveniente am ajuns sa râdem si sa vorbim despre star wars. Nu ezita sa vorbești cat mai deschis

| thereisnothingleft a răspuns:

Asta se numeste o relatie esuata, iar fata are cel mai mult de suferit.

| thereisnothingleft a răspuns:

Oricum,partea cu fata draguta care nu are priza la niciun baiat si care nu intoarce niciun baiat capul dupa ea e SF pur laughing)))))).O fata, oricat de simpla si timida e, daca e draguta si delicata, reuseste se atraga involuntar orice baiat, pe cand invers e absolut imposibil. big grin

| saresipiper explică (pentru thereisnothingleft):

E draguta, finuta, nu e urata, chiar nu e. Dar e distanta si rece, nu e genul care se deschide usor in fata cuiva

| saresipiper explică (pentru thereisnothingleft):

Si daca atrage, a zis ca sunt doar baieti care nu sunt genul ei, sau barbati prea mari de varsta

| BlackRose03 a răspuns (pentru saresipiper):

Si eu sunt distanta si rece, dar arat ok fizic si sunt tipi ok interesati. laughing
Si chiar sunt ff retrasă. Deci n-ai cumm

| EuAMG a răspuns:

Dacă tu te vezi drăguță asta nu înseamnă că chiar și ești...arată și celorlalți și lasă ne pe noi să apreciem și apoi mai vedem mai departe

| saresipiper explică (pentru EuAMG):

Dar tu esti? Ei macar i-au zis ca e f draguta nu doar fete ci si baieti, asa ca nu te baga aiurea in seama daca nu poti da un sfat si doar arunci cu piatra

| EuAMG a răspuns (pentru saresipiper):

Clar că lumea care are contact cu tine va fi subiectivă și nu îți va spune.niciodata realitatea...ce tu ii vei spune unei prietene grase că e e grasă sau unei proaste că e proastă? încearcă să gândești lucrurile mai profund
Așa nici lumea nu îți spune ție că ești urâtă chiar daca esti...presupun că ești și grasă probabil.De asta ești atât de defensiva nu ai vrea să știi realitatea care este îți plac micile minciuni care ceilalți ți le spun

1. Daca vedeai profund iti dadeai seama ca intrebarea e repostata, lucru care reiese de sus, am specificat!
2. Da! eu daca vad un om urat sau prost, frumos sau asa, si imi cere parerea ii spun adevarul asa cum i l-am zis si ei ca e foarte draguta, dar e mai retrasa/rece si probabil altii il vad drept un defect
3. Daca esti baiat si gandesti asa, ai o gandire de tot *** si toata viata te-ai specializat sa ii faci pe altii sa se simta prost ca sa te simti tu bine, ma intreb oare cum arati, cu siguranta nu bine din moment ce raspunzi in halul asta
4. Eu sunt orice numai grasa nu, fraierelaughing

Ca lumea sa fie subiectiva trebuie sa ai ceva pe care ei urmaresc sa il obtina de la tine, sau sa le fie frica de tine, de nu indraznesc sa-ti spuna adevarul in față
Ori aici cu fata asta nu e cazul...

| EuAMG a răspuns (pentru saresipiper):

Tare as vrea sa te vad in realitate sa te vad cat ești de urâtă și grasă

| BlackRose03 a răspuns (pentru saresipiper):

Daca era drăguță cum spui sigur atragea tipi. Ca prima impresie e fizicul pana la urma. Si daca ai personalitate nașpa, daca arati bine fizic n-ai cum sa atragi doar tipi hidosi.
Fata respectivă daca sta cu un tip ca iubitul ei e o ratată in opinia mea.