| MihaiDan97 a întrebat:

Cum vedeti voi o viata perfecta? Cu dragoste/fara dragoste si mai cum?

11 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

1.Sanatate
2.Bani
3.Dragoste
De ce in ordinea asta? Pai fara sanatate mori. Cu bani ai grija de sanatate, cat poti, dar si de bunastarea ta si a celor din jur.Nu poti iubi pe cineva si sa-l infometezi. Dragostea trebuie pentru ca ea completeaza totul, fara dragoste traiesti, si atat. Intelegere, prietenie, iubire, amor, sunt cele mai frumoase lucruri din viata, dar poti trai fara ele.

| Alexaaandraaa a răspuns:

O fiață perfectă este atunci când ești mulțumit de tine, de realizările tale și te simți împlinit pe toate planurile. Pup!:*

| NoLiesJustLove a răspuns:

O viata perfecta atunci cand iti gasesti jumatatea, cand familia ta este sanatoasa fi fericita, cand esti inconjurat de prieteni si de persoane care te iubesc si te respecta.mai putin conteaza bani, ei nu aduc fericire, tot ce conteaza este sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi tie.

| DianaDidi95 a răspuns:

Pai atata timp cat suntem sanatosi si avem parte de dragoste, viata e perfecta! Daca ai prieteni care sa te sustina si o familie care te iubeste, nu vad de ce te-ai simti singur. Daca esti sanatos si in putere, poti sa-i ajuti pe ce-i pe care ii iubesti. Sigur, sunt importanti si banii, dar nu la fel de mult. Asta inseamna o viata perfecta pentru mine

| aly1alyca a răspuns:

1.Sanatate
2.Dragoste
3.familie
4.Fericire
5.Copii
6.Cariera, usoara cu profit bun

| MelindaVictoria a răspuns:

Pentru mine viata perfecta e atunci cand ai bani, esti sanatos si ce din jurul tau la fel, ai succes in cariera si cand esti iubit si iubesti pe cineva la fel demult.a si bineinteles: ai un cainelaughing

| AlinaGeorgiana01 a răspuns:

Viata perfecta o vad alaturi de un barbat care sa ma iubeasca, alaturi de 1-2 copii minunati, avand in servici bine-platit cu cei dragi alaturi de mine, sanatosi si fericiti.Deci la intrebarea ta, clar rraspunsul meu e cu dragoste, nu cred ca exista mai mult de 100 de persoane care sa nu iubeasca dragostea si aici nu ma refer la sex, ma refer la saruturi, imbratisari si gesturi tandre.

| MisterSecret_1898 a răspuns:

Dragostea înseamnă suferință. Unde există dragoste, nu există perfecțiune.
Omul nu poate trăi fără dragoste, dragostea pe care o oferă și cea pe care o primește, și prin urmare, omul nu poate fi perfect. happy

| SimilarToRain a răspuns:

O viata perfecta ar suna cam asa:
Sa locuiesc intr-o casuta frumoasa pe plaja din California si sa ma trezesc langa un barbos drag.

| loveisbad a răspuns:

Eu vad uite asa viata perfecta:Vacanta mereu, Coca-Cola(E sucul meu preferat), Sa fii plin de bani asa e viata perfecta FUNDITA?puppy dog eyes.

| KimBianca a răspuns:

Viata perfecta : cu mici imperfectiuni... daca ar merge totul perfect m-as plictisi. Bineinteles alaturi de persoana iubita, stiind totodata ca cei dragi sunt bine.

Întrebări similare