Cauza e necesitatea, efectul e placerea. Cand doresc sexual o persoana, simt nevoia sa fac sex cu ea, fac si simt placere Ambele, deci, nu cred ca una o exclude o cealalta. Ar trebui?
Ca o placere. Daca la cuvantul sex mai adaugai cuvantul dragoste, raspunsul meu cuprindea un alt complex.
Ca pe o necesitate cand nu poti dar il doresti, ca pe o placere cand si poti si iti doresti! glumesc, evident!
Exact cum spune psiholoaga...sexul e mai mult ca un drog cel putin eu merg pe principiul acesta.deoarece iti doresti din ce in ce mai mult ca pe o necesitate placerea... e suficient
Sex? daca asta ai vrut sa zici intr-adevar(adica fara vreo implicatie afectiva ), sexul inseamna dependenta, placere, si cam atat...
A bea apa, a manca e o necesitate, u atingi climaxul cand bei apa? de fapt si sexul este o necesitate pentru perpeturea speciei, insa nu cred ca din perspectiva asta ai pus tu intrebarea. sa zicem ca o necesitate a satisfacerii placerii.
Placere...sexul e diferit de iubire- sexul reprezinta apropierea fizica, iubirea e doar sentimentul...
Nustiu de ce uni baietii vad sexul ca pe o distractie, cand o sa iubesti fzcsm nu o sa m-ai zici ca sexul este o necesitate.succes!
anonim_4396 întreabă:
crizantema întreabă:
InYourMind întreabă:
anonim_4396 întreabă: