Alina. daca iubesti persoana respectiva si intre voi este o anumita chimie crede-ma ca pentru cateva sec cat dureaza sarutul esti in rai!:X nu conteaza dac nu sti sa saruti vine de la mama-natura o sa fie frumoos primul sarut nu se uita niciodata, succes!
Cred ca de fapt a fost naspa dar pentru mine a fost super, cand mi-a atins buzele am simtit ca plutesc si am inchis ochii eram deja in al noualea cer.Cum era primul sarut nu prea stiam ce sa fac si cred ca am stat ca o statuie nu mai tin bine minte, dar pentru mine a fost...
Umed glumeam a fost special.si eu imi mai aduc aminte data 12 mai. o zi cu sare. a fost frumos nu cred ca se poate descrie.nu exista cuvant. fundita?
O provocareLa propriu ma jucam cu nsitte colegi si nimereste Deea ce cel mai frumos baiat din clasa. A fost un sarut luuuuuuunggg tipu ala saruta bine! Cred ca din cauza ca era cantaret?! Hmm...Pe data de 22 august ziua mea in anul 2008 facusem 13 ani!
O :X primul sarut a fost intr-adevar ceva special. Nu eram iubita lui in schimb ne placeam si eram in pat si ne mangaiam si el m-a sarutat. A fost ceva frumos. E superb primul sarut. Descoperi ceva nou.