Eu te inteleg, nici eu nu m-as duce.
Dragostea nu tine de cantitea de pruna adunata.
In sfarsit..cineva ma intelege. Adica chiar suna aiurea:"Hai la prune." Dar de, iubriea merita sacrificii
Du-te si ajuta-l sa faca tuica sa aiba ce bea la craciun langa o portie de sarmale
Mai greu cu gramatica si nici muncitoare nu esti. E frumos la cules de prune, vin rudele si ai sansa sa petreci timp cu ele. Nu inseamna numai cules de prune toata ziua aia, plus ca iubitul tau vrea sa petreaca timp cu tine. Esti parte din familie acum. Doar nu o sa faci nu stiu ce lucruri grele... Ti-e frica de putina munca?
Crezi ca se foloseste de tine? Posibil, ai si tu dreptate. E putin penibil ca voi doi nu v-ati mai vazut vara aceasta iar el te cheama la cules de prune direct. Dar sa stii ca un baiat mai aiurit nu gandeste prea mult! Mai mult ca sigur nu te-a chemat ca sa profite de tine. In cazul acesta.
Sarut mîna Adelina! Acum pe bune, nu e usor la muncă, stai in soare la cules prune, dar daca te roagă prietenul tău nu te duci? După ce aduni prunele nu te odihnesti? Stai pe șezlong, sau pe canapea, el i ti face masaj la mînuțele cu care aduni tu prunele, si i ti face o limonadă rece, sau o cola rece cu gheață, va fi si familia lui mîndră de ce prietena harnica are loaza de nepot Poate i ti dă baba si niste bani, pe munca ta, vezi tu cum o indulcesti pe babă in ce zonă stă bunica lui? Hai nu fii neserioasă, si puturoasă, fi fată de treabă, meri la prune, ca nu te pune sa cari muntii, daca era sa mergi la mare erai prima in tren sau in masină, lasa manichiura, ca o refaci după sectiunea prune, pui mînusi ca atunci cind speli buda, lasa călcîiele crăpate si pline de bătături că le vei face după ce culegi prunele, i ti faci o pedichiură si un masaj pe tălpi ca la carte, ca te vor durea după ce culegi prunele toata ziua, il pui pe el sa ti le maseze, sa le lingă, ca ai fost cu el la prună. Ce varsta ai? Hai du-te la prune nu sta home.
Am ras, am glumit, dar si pe mine m'ar frusta faza cu "v-a sesiza bunica lui si na, nu o sa i placa". Cred ca daca nu o baga pe bunica in discutie se adunau prunele si-i placea la bunica de voi. Trasmite-i la bunica aluia asa: Doamna tanti bunica, nu e frumos sa ne suparam ca facem riduri si-o dam in ciroza, de cand e lumea pe pamant se stie ca cine se supara mai sta odata. Ia sa vad eu cine mai e suparat, ha?
Deci care e decizia ta? Te duci la cules prune? Cîti ani ai?
Depinde de cat de serioasa e relatia voastra. Mi se pare de prost gust o astfel de invitatie daca relatia voastra e inca intr-o faza incipienta.
Aici e vorba de mandria ta. Nu stiu de ce cei care ti-au scris mai sus nu s-au gandit si la urmatoarea posibilitate: poate tipul vrea doar sa profite de tine, de disponibilitatea ta. Am intalnit astfel de cazuri, sa stii.
E ciudat cum, dupa ce nu v-ati vazut de multa vreme, vrea sa va vedeti la adunat de prune.
Deci toata vara, n-a avut timp de tine ca a avut de invatat, dar sa culeaga prune are timp...
In plus, ce cauta bunica-sa in ecuatie? Ca sa fiti impreuna trebuie s-o impresionezi pe ea, sau cum? Vezi poate daca mergi dai si o proba de maturat prin curte, asa ca pregateste-te.
faimosul28 întreabă: