anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi s-ar parea o relatie intre o fata de 15 ani si un baiat de 23? Multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| VisionsofaGod a răspuns:

Dap e legala. La 18 da esti major dar varsa minima pentru a face sex e de 15 ani. Eu nu inteleg de ce oamenii le confunda. Dupa tine daca eu am 18 ani si imi place de o fata de 15 sunt pedofil dar daca eu am 17 ani 11 luni 30 de zile 23 de ore 59 de min si 59 de secunde nu sunt pedofil? Iar dupa ce trece secunda aia si am 18 ani o lumina vine din cer care imi zice: Fiule, eu sunt Dumnezeu. Daca iti place in continuare de fata aia esti un pedofil. Acum o secunda a fost in regula dar acum nu e bine. Crezi ca Dumnezeu are dreptate?

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam dubioasa. :-s
Pentru ca in primul rand este o diferenta de 8 ani intre cei doi, iar baiatul este mult prea mare, iar la acea varsta barbatii au nevoie si de (...), iar fata este mult prea mica pentru asa ceva. Indicat ar fi sa o lase mai moale cu relatia aceasta.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar sa presupunem ca relatia inca nu a inceput ci doar vorbesc acum. Stiu ca fata ar fi dispusa sa faca orice ca sa fie cu el

| mgtow a răspuns:

Pedofilie autentica... de nedescris

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandesc ca exista casnicii in care sotul e cu 10-12 ani mai mare decat sotia asa ca nu mi se pare asa o problema, de aceea m-am gandit sa va intreb si pe voi

| neutrino a răspuns:

Total aiurea!

| crystynyca960 a răspuns:

Daca un baiat are 23 nu are si se combina cu o fata asande micuta este un nerocit pentru ca nu exista o iubire adevarat, cel mai sigur isi bate joc de ea stiu asta pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator si am stat aproape 2 ani cu el si nu mi-a fos
deloc bine

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

10-12 ani, dar una e in casatorie si alta e la 15 ani.

| Mussette a răspuns:

Absurda.
Pedofilie.
E cam periculos.
Ori e un incapsbil, ori ascunde ceva.
Iubeste un baiat de varsta ta.

| lorena15 a răspuns:

Din moment ce se iubesc e foarte ok

| VisionsofaGod a răspuns (pentru Mussette):

Varsta minima pentru a face sex e de 15 ani in Romania. Pedofilie? De unde ai scos-o pe asta?

| Mussette a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Pai atunci, se pot casatori.

| fataciocolata a răspuns:

Atata timp cat se inteleg si se iubesc, diferenta de varsta nu prea conteaza asa de mult, parerea mea.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru Mussette):

Stai putin! Nu crezi ca relatie lor se misca prea repede? Asa faci tu cu baietii? Cand vezi un baiat te gandesti ce sot bun ar fi?

| Villy09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Exista,dar de obicei e ceva gen, fata are 20 de ani si se intalneste cu un barbat de 32 de ani, se indragostesc si se casatoresc, e cu totul altceva fata de cum ai zis tu intre o fata de 15 si un baiat de 23.

| Dumy92 a răspuns:

In ziua de azi, nu te mai poti lua dupa varsta uni/unele se maturizeaza mai repede atat fizic cat si psihic.
Iar daca ei se potrivesc si se,, plac" sa mearga inainte, lumea barfeste si le infloreste dar dragostea va invinge :pwinking

| Mussette a răspuns (pentru VisionsofaGod):

rolling on the floor) chiar asa crezi? mie mi se pare absurda relatia lor. dar tu daca tot ai zis ca e legal...

| AnonnnniMMa a răspuns:

Faza e ca, toti se gandesc ca vrea doar sa se culce cu tine, ei bine nu-i asa. daca va placeti si va cunoasteti bine si esti dispsa sa-l iubesti "in toate sensurile"atunci e super ok... iubirea n-are varsta ...maturitatea cteaza/intelegerea.:*doar sa aiba grija ce vrea de la relatie succes :* funda?:*

| Phini a răspuns:

E o relatie cam aiurea, eu iti sugerez sa lasi fata in pace, daca nu vrei sa ajungi dupa gratiiwinking Plus ca nu ai vrea sa fi considerat pedofil.
Sau daca esti fata.
Ai grija cu cine umblii, ca la varsta de 23 de ani, ii cam dubios sa umble cu o tipa de 15 ani. eu te sfatuiesc sa il lasi dracu. Nu vad nimic serios intr-un tip care umbla cu o minora de 15 ani, atata timp cat el are 23. ii CREEPY 0.o

| ElenaRomann a răspuns:

Periculoasa pentru viitorul si fericirea fetei.

| Phini a răspuns (pentru anonim_4396):

Pedofil inseamna cand umblii cu minore, nu cu femei mature. ca atunci poate sa aive si 20 tipa si tu maine, poimaine sa dai coltul...

| Phini a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Tipa are 15 si tu ai 18 fara o secunda, si dupa ce trece nu esti pedofil. Dar aici e vorba intre o pustoaica care nici nu a trecut la liceu, de generala, si de unu care e la facultate sau a si terminat-o. Tu realizezi diferenta? 0.o

| Led a răspuns:

Buna! atata timp cat va iubiti cu adevarat nu conteaza varsta totusi diferenta sa nu fie mai mare de 10 ani. uite de exemplu cand aveam 16 ani mi.am cunoscut iubitul care avea pe atunci 24..suntem de 2 ani impreuna, ne intelegem foarte bine ne gandim chiar si la planuri de viitor iar el nu a facut niciodata presiuni legate pe tema relatiilor intime...toate la timpul lor.acum depinde cat de mult se iubesc cei 2 cat de bine se inteleg unul pe altul iar asta nu poti afla decat atunci cand cunosti persoana pe parcursul relatiei...si mie mi.era putin frica la inceput cand am acceptat sa fim impreuna insa am descoperit ce suflet minunat am langa mine si alaturi de care vreau sa fiu toata viata.

| pikakatejulia8 a răspuns:

MI SE PARE (CIUDAT)cum a zis si berta 98 si parintii mei au o diferenta de 8-9 ani nu stiu sigur happy dar probeaza daca merge relatia.:* daca nu las-o balta tongue

| Nu a răspuns:

Atatia agramati pe aici care nu stiu sa scrie corect, dar totusi dau sfaturi de viata si isi expun opiniile de parca ar fi un adevar batut in cuie.

Hai sa-ti zic o chestie. Relatia e ok, dar trebuie ca fata, implicit banuiesc ca tu, sa stii sigur in ce te bagi si de ce este capabil tipul respectiv.

In plus, daca si fata arata mai dezvoltata, iar ala nu arata ca tata, nici ca o sa se uite cineva ciudat.

Totusi prin faptul ca ai venit sa intrebi aici inseamna ca ai un oarecare dubiu. In general e bine sa-ti asculti instinctul, daca ti se pare ceva ciudat la el, lasa-l.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pedofilie.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Dacă părinții ei află au dreptul să-l dea la nenea milițian pe băiatu' de 23 chiar dacă 15 e vârsta minimă de sex. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patetic. tu esti dusa si ala e un... nu pot zice ca muriti.

| VisionsofaGod a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Si daca baiatu e destept si stie legea o sa le rada in fata ca nu are ce sa ii faca si dupa o sa le spuna frumos parintilor ca sunt niste idioti. Cum suna asta?

| LoveYouR a răspuns:

Intr-adevar exista casnicii cu diferente mari de varsta. Dar relatia lor a inceput cand erau mai maturi...dar relatia asta ar fi dubioasa. Daca tu esti baiatul, nu incerca sa profiti de fata. Las-o sa iti traiasca viata de adolescenta, ca are timp de asta si mai tarziu. Gaseste-ti si tu una de varsta ta...

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru VisionsofaGod):

Sună aiurea. Cât timp fata e sub 18 ani este dependentă de părinți.