Niste panarameee! 1 Nu mai e lumea cum era odată! Fără empatie, fara minte luminată, lumina provenita de la Bunul Nostru Iisus Hristos. Tu trebuie să găsești o fecioară adevărată că sa faci sex SALBATIC cu ea
Din cauza rețelelor sociale
De ce sunt panarame fetele?! Asa e, nu mai e lumea cum era odata adica ingusta la minte, ca, cand se auzea de sex, parca faceai crime, nu era asa libertinism ca acum si cum e normal sa fie.
Ca asa panarame is si barbatii in egala masura daca e sa ma iau dupa gandirea ta, ca si ei tot in lumea de azi traiesc.
Dar nici barbatii nici fetele nu-s panarame.
Sunt si panarame de oameni, dar asta era de mereu, nu doar acum.
Poti sa faci sex cum vrei tu cu orice fata care te place mult.
Care frustrare, care adeverire ma băieți, de unde știți voi că eu mă adeveresc, ma plac mii de fete și îmi fac griji că ele se vor schimba la comportament și vor fi agresive in viitor
Fii serios,aici cu toti nu atragem sexul opus,e un fel de manastire,treaba e sa accepti sa iti dezvolti corpul si sa intri pe sentimente,badoo,tinder,insagram sa incerci
primul lucru iti faci poze profesionale,asta dupa ce ai slab sau ai pus masa
apoi te promovezi cu premium cu abonament
citesti carte de dezvoltare personala
cumperi haine,iti faci o freza,iti lasi barba, vorbeste mai gros cu ele, parfum, ceas pe mana, cu tupeu, si eu eram placut dar greutatea te schimba mult
Daca-mi iau colegele de faculta, destul de normale, daca-mi iau surorile, aia mica nenatural de obsedata de retelele sociale, si aia mare are copil de prea tanara.
Deoarece la facultate intra oamenii culti si care sunt normali, nu obsedate de retele sociale sau altele, unele par a fi lesbiene cand si pun cercei in nas limba buric cur etc, ele chiar sunt. Dar unele fete sunt normale nu lesbiene, asta FOARTE RAR
Prea frumoase cele de 16 - 20 de ani comparativ cu băieții de 16 - 20 de ani.
Vezi ca omul are sindromul de retardism sa nu il iei de la el, e pericol cu el
LonelyGuy07 - spune cum te-a banat pe forumul softpedia moderatoarea de pe cafeneaua sexy.
Si mai era unu on64 care la fel, se plangea acolo ca e urat, ca e sasiu si ca se sinucide ca nu-l plac fetele, e la fost suspendat de moderatorul de acolo, nu e moderatoare, e un moderator rau acolo care abuzeaza uneori, desi de data asta suspendare a fost pe drept, ca tot repeta topicul de n ori.
La intrebari sexistentiale.
Aici nu se pune problema de asta la aceasta intrebare, deci e ok, poti sa te si plangi dar nu sa deschizi 101 intrebari cu acelasi lucru.
Adica deschizi o intrebare si atat.
Asta e, cine nu arata mai deloc atractiv la figura, are ban la sexul opus mai de calitate, va fi tinut de prost si atat si daca are de oferit avantaje financiare, nu va gusta iubire, admiratie, placut, simpatie si sex sincer.
Ca dupa aia trebuie sa mai ai alte calitati, e corect, dar dupa ce fizicul trece examenul, si a zis-o si unul vedeta la TV acum 2-3 zile, nu cum zic unii de aici ca-s eu nebun.
Dar o zic din frustrare, ca stiu ei ca zic adevarul, ei nu arata bine, asa ca se supara de un adevar, demonstrabil oricand in real.
Era aici una careia i-am dat ignore in final (singurul user la ignore la mine), ca ma tot ataca continuu pe unde ma vedea, din frustrare ca am zis adevarul.
O femeie frumoasa, niciodata nu s-ar lua de mine, ca stie ca zic bine, sau daca nu o zice ca zic bine, nu ma ataca macar.
Si nu trebuie sa se planga ala care e praf pe fizic, ca asta nu-l ajuta.
Am inteles ca nu era la aria lui RealThing (sa te feresti de el), dar esenta e tot una, si on era un virgin fustrat ca si celalalt.
L-a banat AlbastruIndigo.
Repeta tema mereu? De aia l-a suspendat? E suspendat sau banat de tot?
Pei si daca arata-i bine, nimic cu gagicile de acolo tu? N-ai iesit cu nici una?
Eu nu stiu de ce vin astia sa se planga, ce cred, ca iau atentie? Atentia nu se ia zicand ca te omori ca nu te plac gagicile, ca te faci de cacao, ci postand serios si inteligent, sa vi cu informatii folositoare.
E una sa ai o boala incurabila care te chinuie si sa zici asta, si e alta sa zici ca te omori pentru niste gagici care nu te plac.
Viata merge inainte si fara ele, sunt atatea chestii placute de facut in viata asta.
Plus ca e frumos la inceput, apoi sufletu, o zic f multi oameni de dupa 55 de ani, in enorm de multe cazuri e asa.
Dar si eu cred ca n-am scris niciodata acolo, ai dreptate, bine nici nu stiai daca am scris sau nu acolo, ca erau multi useri si acolo.
Si daca erai insurat ce, asa de una mica trecator mergea, insa mai comod era sa nu.
Pai normal tinerii aratosi s-au cuplat si acolo.
Aia cu, ca online e prostie, e minciuna, daca arati bine, gasesti si online si peste tot, ca doar nu stai online in continuu, schimbi telefoanele si iesiti in real.
Din casa te ia daca esti placut. Nu stiu cum, dar 4-5 m-au placut si pe mine, ele m-au apelat, ca nu mi-au placut mie de ele, e alta.
Una m-a invitat la suc, dar cand am vazut ca nu arata ca in poza, m-a dezamagit.
Din contra, online ai sanse mult mai mari sa gasesti ceva, ca sunt zone pe net unde toate de acolo vor relatii, pe cand in real nu poti cunoaste 50 libere intr-o saptamana, mai ales pe la 25-28 ani sa zicem.
De ce dracu mas plânge aici că nu mă plac fetele, și de ce as vrea sa ma sinucid că ono64 al vostru care nii pohui de el ce făcea să ce bazarea, pe mine mă plac fetele oameni buni dar mă tem că ele peste un timp nu vor fi atât de bune și se vor schimba la comportament, vor fi mai agresive, mai rele.
Sunteți din Constanța?
Nu era vb de tine ca te plangi, era vb de aia care se plang.
On64 ala era vai de el saracu, facuse operatie la ochiul ala si dupa aia era tot sasiu, n-a reusit operatia.
Ele au fost mereu la fel fetele, ca genetica e aceiasi. Iar daca au fost mai cuminti poate inainte, au fost fortat de la ingradirea sociala, insa daca acu is mai rele, asa erau de mereu.
Si e si normal sa nu fie chiar asa bune, ca sa fie calcate in picioare de unii barbati rai.
Asa cum nici barbatii nu trebuie sa fie prea buni cu femeile rele.
Daca te plac fetele, tu esti okey si stii sa te comporti nu au de ce sa fie agresive si rele mai in colo cu tine.