| trixie13 a întrebat:

Cum vi se pare acest blog: http://unsolvedmysteries13.blogspot.com/?
Ce ati schimba la el?
Despre ce ati mai posta, dati'mi idei despre ce sa postez.Chestii ciudate. Dau funda
P. S:scuze categoria;)

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

N-am intrat, dar e fain.

| Alexander21 a răspuns:

Frumos,te pricepi happy

| dreamygirl a răspuns:

Este foarte interesant! Ma refer aici la postari.
As schimba insa aspectul.
Incearca sa il faci cat mai usor de citit.
Chiar daca fontul arata misto, se poate sa fie destul de greu sau obositor sa citesti un text scris asa. Incearca cu Arial sau ceva de genul.Deasemenea incearca sa folosesti o singura culoare pentru scris. Poti diferentia anumite pasaje folosind alte culori. E total aiurea ca fiecare postare sa aiba o culoare a textului diferita.
Misuni cu crime, fantome etc...Aici nu se potriveste Background-ul roz...Alege o culoare mai neutra.
Sper ca ti-am fost de ajutor.happy
Daca vrei sa tinem legatura si sa faci blogul ala super misto...adauga id meu in lista si te mai ajut happy dreamy_girl_1989
Succes!

| bogdang a răspuns:

E un inceput bun si temele sunt interesante... eu zic sa pui in continuare curiozitati din diferite domenii, sa inventezi tu povesti sau lucruri de interes si orice altceva, imaginatie sa ai. Daca vrei te poti inspira si de pe blogul meu, il gasesti la profil. Mult succes cu el!

| B_2165 a răspuns:

Hei buna. Poti posta lucruri frumoase din viata ta,sau el poti pesonaliza intr-o poveste, poti scrie poezi facute de tine sau ganduri dragute.
-poti spune sentimentele unor intamplari gen(prima intalnire, prima dragoste, etc.)
Sunt foarte multe:*... bafta la posturi.