Nu esti singura care face asta, stai linistita. Poate ca e timpul sa-ti dai seama ca tu chiar esti interesata de baiatul respectiv si simti ceva pentru el.
Adica? Mie mi se pare cam simplu, esti disperata, macar te bagi in vorba cu el? Daca nu, e grav cu tine.
Sentimentul care poate fi. e ca tie iti place de el dar tie frica sa o exprimi. Doar "il urmaresti" atunci niciodata nu vei trece peste. Incearca sa-l saluti sa vezi ce mai face. Daca are chef de o poveste sa va mai cunoasteti straduiestete putin.
Heii,sa stii ca si eu trec prin asta de 1 an.si intre mine si el este un sentiment.dar pentru unii este chiar ciudat daca le.ai spune ce faci. oricum ar trebui sa te gandesti bine daca iti place de el cu adevarat pentru ca daca o sa faci asta.hmm nu stiu 1 luna-2.o sa.ti dai seama ca nu e este el acel baiat potrivit pentru tine.dar daca esti sigura ca el este tipul perfect atunci incerca sa vb cu el sau sa.i dai like pe facebook.nu stiu.doar sa te bagi in seama cu el.dar eu nu iti pot zice ce sa faci deoarece nu cunosc varsta dintre voi doi dar oricum ...Succes!
Obsesie! sau depdendenta de a verifica mereu ce si cum.
Nu sunt neaparat sentimente. poate fi si orgoliu, sau ramai la un moment'dat cu un reflex.
Ideal e sa eviti contactele astea. Iti ocupi timpu' cu altceva util. Asta e penibil si afecteaza pe viitor relatia.
Si eu am fost si sunt asa,stiu cum este. De vreun an tot verific o persoana de care imi place,cu y detector, pe mess stau pe inv si ma uit sa vad ce pune la status. Eu cred ca e si un sentiment, un fel de legatura intre noi doi.Adica ma gandesc ca si cum as avea un drept asupra ei si trebuie saa fiu la curent cu tot ce face. Si daca as fi cu ea, cred ca nu m-as putea opri. Asta este, e plina lumea de obsedati.
Pazeste-ne doamne de nebuni.ok asta e chiar trist si... ciudat.
ai si un templu in camera ta cu poze cu el, lumanari, cruci si carti voodoo? pentru orice eventualitate poate isi pune la avatar o poza cu o gagicuta
Stiu cum e, mi se intampla cam la fel, se poate numi si obsesie, dar nu e chiar asa . mie imi place de pers resp de ceva vreme si ne-am mai intalnit, dar in rest nu prea ma baga in seama, asa ca atunci cand prind momentul, pe mess, pe facebook, incerc sa ma dau in vorba cu el. eu cred ca ai o simpatie aparte pentru el, incearca sa ii arati asta, altfel, vei ramane singura mereu.
Am vazut prin raspunsurile voastre, ca daca nu ma bag in seama cu el. tocmai asta e, vorbim zilnic! si nu l stresez eu. intra si el pe mine si eu pe el
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: