| theStar a întrebat:

Cum vi se pare ca in ziua de astazi o fata sa fie virgina la 18 ani?

Răspuns Câştigător
| bblock69 a răspuns:

Este minunat!
In lumea asta nebuna, in care sexul si sexualitatea ne inconjoara pas de pas, este ceva de admirat!
Foarte frumos!

41 răspunsuri:
| Kate21 a răspuns:

Foarte bine

| adela_5527 a răspuns:

Respect pentru uh ...majoritatea fetelor la 18 ani sunt rupte...

| luetA a răspuns:

Mi se pare foarte normal avand in vedere ca altii isi incep viata sexuala de la 9 ani.Bravo tie!

| Ionut_5706 a răspuns:

Daca intr-adevar este cum spui, este de admirat si mai ales ai primit o educatie foarte buna si nu iti lasi mintea spalata de toti "smecherii" de la coltu' blocului care sunt cei mai tari.
Si daca iubesti un baiat cu adevarat, iubirea nu tine de asta, pana intr-un punct.
Inca odata respect si ai grija sa iti gasesti un baiat demn de tine :-).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva pur, frumos si diafan si rar! caci, de ce sa nu recunoastem tineretul de azi este foarte grabit in tot ceea ce face?
Cum mi se pare? Jos palaria, ma inclin in fata ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte posibil, cunosc mai multe asemenea fete (undele chiar foarte, foarte frumoase) nu e chiar asa cum pare, nu toate fetele isi "pierd" virginitatea inainte de 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ew cun. o fata care a fost virgina pana la 21 d ani.
Cum au sp sh ceilalti.
Respect pe femeile astea.tonguehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logik ca e normal... dar daca o iubeste cineva cu adevarat si ea il iubeste la fel este in regula sa nu mai fie virgina deci asta este o intrebare cam suvbreda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare ceva thinking I mean. ce conteaza varsta? Daca ai gasit pe cineva care te iubeste... nu e nimic rau. Acum. nu sugerez sa incepi sa te. pe la 11-12 ani. cum fac unele laughing. Si nu e asa mare lucru sa fi virgina la 18 ani thinking probabil nu a avut ocazia...sau ii e frica happy

| Panda15 a răspuns:

Sa fim seriosi ana-maria94 de la 13 14 ani sa nu mai fi doar nu avem prieteni de la 5 ani si deja stiu c e aia sarutu!

| caroolina a răspuns:

De laudat
respect pntru tine ca ai ajuns la varta de 18 find virgina findca acum fetele la 13-14 ani nu mai sunt.Esti o fata cu principi si cu picioarele pe pamant.

Întrebări similare