| denisuca2012 a întrebat:

Cum vi se pare faptul ca fiind fata, mor de placere cand ma uit la filme xxx cu lesbiene?[nu vreau raspunsuri la misto, pentru ca intr-adevar imi fac griji]FUNDA!

Răspuns Câştigător
| sylarz a răspuns:

Era grav daca ti placeau alea cu poponari laughing astea cu lesbiene sunt destul de reusite rolling on the floor! funda big grin

7 răspunsuri:
| Heather2001 a răspuns:

Esti "doar" obsedata sexual

| Nuvăsufăr a răspuns:

Ai creier de bărbat şi corp de femeie. De aici şi "lesbiencele" sau viceversa în cazul homosexualilor.

| elenis85 a răspuns:

Draga mea, stai linistita ca asta nu inseamna sub nici o forma ca esti pe invers, ce ti se intampla e absolut normal f multe femei se excita mai tare daca se uita la un film xxx cu femei decat bisexual

| gede a răspuns:

Fiecare persoana are anumite fantezii sexuale, difera de la persoana la persoana.Probabil si la tine e doar o fantezie sexuala,pe care ti-ai dori sa o realizezi.Dar lasand astea deoparte,in viata reala te simti mai mult atrasa de femei, decat barbati? Daca da, atunci e un semn de intrebare si iti recomand o vizita la un psiholog(nu e nimic rau in a merge la unul). Sper sa iti fi fost de folos.

| Child_pruna_1990 a răspuns:

1 nu te mai uita la lezbience 2 uitete la xxx cu o fata si un barbat 3 funa waiting

| deliutza83scumpika a răspuns:

Mi se pare foarte ok, si eu fac asta dar nici chir foarte des

| driftlegend a răspuns:

Inseamna ca nu ar mai trebui sa te uiti la filme xxx!