Mi se pare o idee geniala atat TIMP CAT SUNTETI NISTE FIRI ROMANTICE, SAU PUR SI SIMPLU AMANDURORA V-AR PLACE. oricum speram ca inca nu va ganditi la sex, si ca mai ibine v-ati informa inainte de orice risc. Oricum, ca si idee de ce ai scris tu mai sus, este o idee buna. Si daca va place, arerea noastra este egala cu 0
Cina aia romantica tinde spre sex.O sa-l pui pe ganduri.Vezi sa nu sara direct pe tine.
Fiecare gândește cu capul lui, dar ce te interesează părerea altora. Important pentru tine, este ce gândești tu. Să nu vă apucați de făcut sex, înainte, de 18 -19 ani.
Dragostea nu are varsta. Romantismul nu a fost niciodata o chestie de copii. La varsta voastra sunteti destul de maturi sa decideti ce si cum sa faceti ( protejat ).
Mi se pare ca inca nu va dati seama ce faceti.de ce nu mai asteptati sa vedeti daca merita sa faceti asta.nu dupa sa va despartiti
"Vezi sa nu sara direct pe tine" mama, asta sigur e fata. de ce sa nu sara sa faca sex, de parca ei nu i place, nu simt amandoi placere. De ce oare se victimizeaza fetele astea, n am sa inteleg niciodata. Irinuka poti sa faci asta, si daca tinde spre sex si crezi ca merita poti sa i dai bataie indiferent daca esti virgina sau nu (desi la varsta ta nu prea mai sunt). Bafta cu seara