| Irinuka_6645 a întrebat:

Cum vi se pare ideea de a merge acasă la prietenul meu și de a face o seară romantică: căpșunele, muzică, lumânărele, săruturi, mângâieri, pusul mâini și chestii din astea, ținând cont de vârsta noastră ( 16 jum. amândoi), apropo facem 10 luni. Vi se pare romantic și normal sau vi se pare o chestie de copii?

Răspuns Câştigător
| ascovit a răspuns:

Mi se pare o idee geniala atat TIMP CAT SUNTETI NISTE FIRI ROMANTICE, SAU PUR SI SIMPLU AMANDURORA V-AR PLACE. oricum speram ca inca nu va ganditi la sex, si ca mai ibine v-ati informa inainte de orice risc. Oricum, ca si idee de ce ai scris tu mai sus, este o idee buna. Si daca va place, arerea noastra este egala cu 0

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cina aia romantica tinde spre sex.O sa-l pui pe ganduri.Vezi sa nu sara direct pe tine.

| MMihai a răspuns:

Fiecare gândește cu capul lui, dar ce te interesează părerea altora. Important pentru tine, este ce gândești tu. Să nu vă apucați de făcut sex, înainte, de 18 -19 ani.

| emi29 a răspuns:

Faceti ca va place, nu e o chestie de copii, e si romantic si normal.

| blondissima a răspuns:

Dragostea nu are varsta. Romantismul nu a fost niciodata o chestie de copii. La varsta voastra sunteti destul de maturi sa decideti ce si cum sa faceti ( protejat ).

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Da si sa va uitati la biber si gaga. l-ai terminat pe saracu baiat

| mary_1521 a răspuns:

Mi se pare ca inca nu va dati seama ce faceti.de ce nu mai asteptati sa vedeti daca merita sa faceti asta.nu dupa sa va despartiti

| Sniker a răspuns:

"Vezi sa nu sara direct pe tine" mama, asta sigur e fata. de ce sa nu sara sa faca sex, de parca ei nu i place, nu simt amandoi placere. De ce oare se victimizeaza fetele astea, n am sa inteleg niciodata. Irinuka poti sa faci asta, si daca tinde spre sex si crezi ca merita poti sa i dai bataie indiferent daca esti virgina sau nu (desi la varsta ta nu prea mai sunt). Bafta cu seara