| Oana4340 a întrebat:

Cum vi se pare o fata care ramane virgina pana la casatorie?

Răspuns Câştigător
| Savy a răspuns:

Frustrata la maxim, nesigura pe ea si mereu agitata.
Casatoria e pasul pe care il faci pentru ca vrei ca si viitorul sa-ti fie la fel de bun ca prezentul, nu? E o alegere influentata de mai multi factori. Ai verificat calendarul sa vezi in ce secol suntem? Inainte era impusa treaba asta, acum se poate "alege". O pereche de pantofi nu o cumperi tam-nesam, ii probezi mai intai, nu? Daca te strang?

19 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

O fata desteapta.Chiar daca pentru baietii ar putea sa para "nebuna" sau mai stiu eu cum, mie sincer mi se pare desteapta.Nu risca...chiar daca se spune "nu risti, nu castigi" in acest caz nu ar avea ce sa castige.

| mgtow a răspuns:

Stie ce vrea de la viata si nu e o usuratica.

| RzC_2505 a răspuns:

Depinde, eu am o parere destul de paradoxala aici. Daca reuseste sa ramana virgina pana la casatorie intr-adevar inseamna ca este o fata cuminte dar asta nu garanteaza dupa cum va fi. Intotdeauna va exista curiozitatea tipic feminina care probabil o va impinge sa insele, gandul cum ar fi fost daca ea ar face sex cu altcineva, daca ar fi fost mai bine daca si daca. asa ca asta ar impinge-o sa calce stramb, asa ca mai bine sa treaca prin mai multe experiente ca sa numai fie neaparat vorba de asta sper ca t ajuta...

| EuCuTine a răspuns:

O fata mai "traditionala". A da si foarte rara

| Zenithf a răspuns:

O perosana idealista. Sper sa dea peste un barbat tandru, iubitor si fidel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajuta Romania in cel mai tensionat site intre tari si oameni ,ajuta Romania sa impuna respect!
http://www.erepublik.com/en/referrer/lostROsoul

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Nici normal, nici anormal.
Este bine că există un băiat care o înţelege.
În ziua de astăzi nu prea mai există aşa ceva.
PS: schimbă-ţi nickul dacă vrei să aibă şi alţii chef de tine şi să-ţi răspundă la întrebări.
O zi bună!

pa, pa.

| elasexygagica a răspuns:

Fata care a trecut prin viata ca lebada prin apa, sau chiar mai rau

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Din alt secol de acord cu savywinking bine asta nu inseamna ca trebuie sa devina o destrabalata dar atunci cand ea simte ca este pregatita si mai ales daca simte ca il iubeste pe tipul respectiv nu vad de ce sar abtine. oricum asta tine de principile fiecaruia, dar in proportie de 98% fetele isi pierd virginitatea inainte de casatorire!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

O frustrată, aşa cum spune Savy.
Ca să gândeşti aşa, e suficient să ai 12-17 ani. Ca să chiar să procedezi aşa, înseamnă fie să te căsătoreşti la 16-17 ani, fie să fii o frustrată îngustă, fie să fii atât de cu spume de urâtă şi să ai 150 de kile, încât să te căsătoreşti cu primul care o să te vrea în preajma lui.
Salut.

| AmericanHistoryX a răspuns:

laughing si ce daca e virgina si in cap are ganduri intunecate, parerea mea e ca o fata care e virgina e mai instabila emotional

| lplostonyou a răspuns:

Eu am o parere buna, ce parca numai sexul conteaza pe lumea asta, altceva nu mai exista in afara de sexhappy

| Ramoniqtzz a răspuns:

Una pura, sau urata` thinking

| SEAL a răspuns:

O frustrata

| cossmy a răspuns:

O urata! ca altfel nu se explica de ce dracu' sa faca astastraight face

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Mi se pare o raritate. Asa ziceam si eu cand eram mica. Acum am aproape 18, si desi nu mi-am inceput viata sexuala nu cred ca as astepta pana in noaptea nuntii. Dar, daca ar fi sa fie asa probabil ca as fi fericita

| DeMonLaDy a răspuns:

Nu cred ca mai exista asa ceva.

| Dreamy a răspuns:

O fata desteapta

| Marinush123456789 a răspuns:

Perfecta