| andreea_1536 a întrebat:

Cum vi se pare o relatie cu un baiat cu 8 ani mai mare? Ma crede mica sau ma rog are tendinta sa imi zica cas mica, caca din dragalasenielaughing, exista vreo modalitate sa ii schimb parerea?
p. s nu vreau raspunsuri tampite

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Buna Andreea.
Nu e iesita din comun, relatia asta... cel putin diferenta nu este exagerat de mare! Conteaza sa fie iubire, nimic altceva.
Da, probabil. te va considera mica, va avea mareeee grija de tine.[Proprie experienta:-l]. Nu prea ai nimic de facut pentru ca tot asta va crede despre tine. E o chestie la care te-ai putea amuza.sincer happy. Cel putin eu m-am amuzat pe lucrul asta. Te va 'supraveghea'incontinuu[Credlaughing. La mine asa a fost...]
I-ai putea explica ca nu esti mica.Ca esti o persoana matura, chiar daca diferenta dintre voi este de 8 ani. Poa`te -ntelege laughing

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi nu ai cum să-i schimbi părerea pentru că e adevărat, faţă de el tu eşti mică. Baftă!

| ATHOS a răspuns:

Nu ne-ai spus cati ani ai? Peste cativa ani te va vedea altfel! Ai rabdare? Demonstreaza maturitate!
Bafta!

| tyana a răspuns:

Depinde de cati ani ai tu in primul rand. Daca tu ai 14 iar el 22 e evident ca te trateaza ca pe un copil, dar daca tu ai 20 iar el 28, se schimba situatia. Diferenta nu este foarte mare insa asa cum ti-am mai zis depinde de cati ani ai tu! Parerea o sa i-o schimbi dand dovada de maturitate dar crezi ca merita sa te schimbi pentru un barbat? Traieste-ti copilaria pentru ca el daca te place cu adevarat te va astepta sa cresti.

| Bianca_2742 a răspuns:

Aici este importanta varsta ta ca sa spunem restul.

| andreea_1536 explică:

Cica*

| madia a răspuns:

Iti zice caca? pfff ce romantic...laughinglaughing

| madia a răspuns:

Aaa, cica. Ok. Te alinta, nu e nimic rau in asta. 8 ani nu e o diferenta asa mare, dar depinde cati ani ani tu. Daca ai peste 16 e ok.