Sincera sa fiu mi se pare un pic cam ciudat.Dar important este ce simtiti voi, daca intr-adevar va iubiti n-ar trebui sa va pese de parerea altora, da-i dracu pe toti.Voi sa fiti fericiti si restul nu conteaza.
Pai fata ii va fugii ochii si dupa altii mai devreme sau mai tarziu, nu e ceva durabil.pt ca va cauta unu mai matur de la care sa aiba ce invata, si sa-i ofere siguranta si stabilitate, si de ce nu si financiar.
Eu am fost cu una mai mare cu 2 ani, si ma domina, controla, era geloasa, are 15 ani, ea 18, ea e mai dezvoltata in gandire, cel putin asta e normalitatea, poti fi matur la 15, totul depinde de voi, si de ce simte ea, ea se poate atasa, si poate iubi, depinde de elan nou fericit
Depinde... tu esti el sau ea?
Daca esti el...bravo.
Daca esti ea, nu stiu' la ce te-ai gandit.
Este o ea...și nici eu nu știu la ce s-o fi gândit.
Pai ce conteaza virsta, atita timp cit voi va iubiti nu trebuie sa tine-ti contde parerile altora. Dragostea nu tine cont de virsta, de inaltime, de greutate sau altele.Bafta!
Cum sa mi-se para ete fas 3 ani diferenta iubirea nu are varsta prietene. Funda?
Sunt doar 3 ani diferenata deci nu este o relatie foarte acceptabila si daca voi doi va iubiti nu este nici o problema conteaza ca va iubiti. Ado prietene si felicitari
catydulcika întreabă:
Alice257 întreabă:
cosmy_7533 întreabă: