| abcde12345 a întrebat:

Cum vi se pare o relatie dintre o fata de 18 ani si un baiat de 15?

14 răspunsuri:
| RobertGaming a răspuns:

Cum sa mi-se para ete fas 3 ani diferenta iubirea nu are varsta prietene. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va iubiti, sa va fie de bine, dragostea nu are varsta.

| darriya a răspuns:

Pai fata ii va fugii ochii si dupa altii mai devreme sau mai tarziu, nu e ceva durabil.pt ca va cauta unu mai matur de la care sa aiba ce invata, si sa-i ofere siguranta si stabilitate, si de ce nu si financiar.

| Cristiann25 a răspuns:

O sa te invete meserie fata!laughing

| schmoll a răspuns:

Eu am fost cu una mai mare cu 2 ani, si ma domina, controla, era geloasa, are 15 ani, ea 18, ea e mai dezvoltata in gandire, cel putin asta e normalitatea, poti fi matur la 15, totul depinde de voi, si de ce simte ea, ea se poate atasa, si poate iubi, depinde de elhappyan nou fericithappy

| Doηηa a răspuns:

Aiurea.

| Pumpkin a răspuns:

Sincera sa fiu mi se pare un pic cam ciudat.Dar important este ce simtiti voi, daca intr-adevar va iubiti n-ar trebui sa va pese de parerea altora, da-i dracu pe toti.Voi sa fiti fericiti si restul nu conteaza.

| Maxnonymus a răspuns:

Depinde... tu esti el sau ea?
Daca esti el...bravo.
Daca esti ea, nu stiu' la ce te-ai gandit. laughing

| Narcis2007 a răspuns:

E ciudat pentru fata...baiatul ce pot sa zic, e norocos

| S3S3an a răspuns:

Prosteasca

| h3r a răspuns (pentru Maxnonymus):

Este o ea...și nici eu nu știu la ce s-o fi gândit.

| Capriciu a răspuns:

Pai ce conteaza virsta, atita timp cit voi va iubiti nu trebuie sa tine-ti contde parerile altora. Dragostea nu tine cont de virsta, de inaltime, de greutate sau altele.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| MCboy250 a răspuns:

Sunt doar 3 ani diferenata deci nu este o relatie foarte acceptabila si daca voi doi va iubiti nu este nici o problema conteaza ca va iubiti. Ado prietene si felicitari