Aș spune că diferă, din partea băiatului.
Sunt cei care, la rândul lor sunt și ei virgini și o fac prima dată. Ăia nu pot sau nu își pot da seama de apreciere, ca și act în mod special cu o virgină, pentru că nu știu nici ei de capul lor.
Și cei cu experiență, care au făcut și cu alte fete virgine sau nu. Ăia da, știu că o partidă cu o virgină este ceva rar, și o va trata ca atare. Dacă e normal la cap, va face în așa fel încât să se simtă bine și fata, nu doar el... În așa fel încât ea să îl mai vrea și alte dăți...
Nu am fost niciodata cu o virgina, dar mi-ar fi placut enorm. Pe mine ma dezgusta maxim poola altui barbat si sa stiu ca in acea pasarica nu a mai patruns niciodata alta poola, ca e pura, ca nu a fost spurcata de patrunderea altei poole in ea, mi se pare un sentiment unic.
Pe o parte e destul de fain să faci sex cu o virgină pentru că e foarte strâmtă. Pe de altă parte, uneori ai mult de lucru până să reușești să introduci penisul și partida nu va dura prea mult pentru că sigur o să o doară, și va fi probabil singura partidă din acea noapte. E frumos, dar mie mi-a trecut vremea să mai caut virgine, nici nu aș mai avea răbdare să o învăț despre sex și cum se face. Prefer o femeie care știe ce face, o femeie care să fie mai experimentată.
Superb! Amestecul de dorinta si stangacie dau o nota unica, o atmosfera de poveste. As mai vrea sa am asta oricand cu mare placere!