| CRC98 a întrebat:

Cum vi se pare sexul si este placut sau scarbos?
FUNDA

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sexul este scârbos atunci când este o constrângere, interes fizic, etc., când vine vorba de sentimentul iubirii este o plăcere!
Pa, pa.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai,pentru mine sexul este ceva urat! Asta pentru ca sunt inca virgina. Si mi-e frica si nici nu vreau. Ca te gandesti laughing) Intra ceva in tine rolling on the floormie mi s epare scarbos :-s

| Raptorz a răspuns:

Deci toata lumea de pe planeta mai nou face sex de la 12-14 ani... cum crezi ca e?

| Alecsyyya a răspuns:

Parerea noastra nu cred daca te incalzeste cu ceva, si oricum, nici intrebarea nu e buna. Banuiesc ca tu nu ai o varsta foarte mare, nu? Asa din curiozitate, cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca il practici cu persoana pe care o iubesti sau cu un sac de cartofi.

| Titanos a răspuns:

Revenind la intrebare, poate fi scarbos daca esti violat.

| CRC98 explică (pentru Titanos):

Ma doare undeva. ca ma criticati ca nici nu-mi pasa tongue asa ca ***

Răspuns utilizator avertizat
| intelboss a răspuns:

E placut daca il faci igienic daca, daca e facut din dragoste si nu cu forta, daca este facut asa cum scrie la carte, daca si partenerul este de acord cu comportamentul tau din timpul actului si multe altele asta doar tu poti sa iti dai seama atunci cand faci

| TeenagexD a răspuns:

Raspunsul depinde de multi factori: ce sentimente ai pentru primul, ce sentimente are el pentru tine, cat de experimentat este partenerul.; x
Depinde cu cine o faci, la ce varsta, daca esti fata sau baiat.
Un baiat isi poate incepe viata sexuala cu o tipa mai mare decat el, care sa nu fie neaparat prietena lui. poate fi placut impresionat...sau dezamagit de sine, de ea
O fata, daca alege sa se daruiasca iubitului ei, fiind sigura si asigurata de toata dragostea lui, poate simti un usor disconfort., durere, dar tandretea lui, soaptele lui ii pot face placerea mai mare decat durerea!
Nu iti spun din propria experienta fiindca eu nu mi-am inceput viata sexuala. :*

| Cipuu a răspuns:

Plăcut când ajungi să dai de gust!