| Utilizatoare123 a întrebat:

Cum vi se pare situatia? Un barbat posteaza poze de la cununia civila si cateva ore mai tarziu in aceeasi zi, da inimioare si likes la poze cu mine? laughing E un amic. Mai vorbeam cu el inainte, dar am rarit discutiile de un an.

4 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Psihologia umană este complicată.
Ar fi mai util să încercăm să ne înțelegem mai mult decât încercam să ne judecăm.
Felul în care ai pus problema insinuează multe. Unele pot fi adevărate altele pot fi false.
Dar ideea este că sunt extrem de multe feluri de a interpreta o acțiune.
Uite o interpretare posibilă: în timp ce era la baie/la tigara/etc. făcea scroll pe Facebook sau mai știu ce, și pentru că te considera amică ți a dat un like fără să dorească să comunice mai mult de atât, fără să simtă ceva mai mult.

| Utilizatoare123 explică (pentru carevaescu):

Pai era pe pagina mea dinadins. Ca dadeam inimioare una dupa alta, la fiecare poza. De aia am considerat ca nu e doar o coincidenta.

| carevaescu a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Cine stie. Răspunsul simplu e ca se gândește la tine. De ce? Motivul poate fi variabil. Vrei sa afli motivul real? Intraba-l direct, cu calm, respect si intelegere. Probabil iti va spune. Posibil nu. Dar oricum imaginatia noastra (si a ta) e incarcata de preconceptii, si sa stam sa ne imaginam care ar fi motivul lui e cam ...meh.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Posibil sa te placa altfel de ce sa-ti dea like-uri si inimioare? Daca esti intr-o relatie cu altcineva ar trebui sa-l lasi in pace sa nu-i raspunzi deloc parerea mea