Nu as privi diferit pe nimeni. Nu ma intereseaza body count-ul nimanui, sexualitatea e normala si fiecare om are curiozitati si nevoi. E mai importanta personalitatea decat orice altceva
Normal, as fi dezgustat, sa mă gândesc că bărbatul/femeia aceea a întreținut relații intime cu un număr atât de ridicat de persoane, înseamnă că are probleme mentale grave.
Poate fi și de câteva mii.
Cel care face cunoscută o astfel de informație, nu e decât un jeg de om cu un caracter infect.
Avem unul și aici pe site.
Tu pui genul ăsta de întrebări fiindcă genul acesta de întrebări provoacă ceartă în comentarii, așai?
Aceste întrebări vor genera certuri în comentarii (jigniri și tot tacâmul), de ce îți place să stârnești oamenii?
Nu vreau să fiu răutăcioasă, îmi pare rău dacă tu crezi că sunt. Poate tu nu ai pus întrebarea cu scopul de a provoca ceartă (s-au poate ai pus-o cu scopul de a provoca ceartă, n-am de unde să știu).
Tu ai dreptul să pui ce întrebări vrei, eu doar ți-am ce provoacă întrebarea ta.
Recunosc că dacă faci publicitate cu body count-ul cuiva ești un jeg.
Dar serios? Câteva mii, cum poți să te uiți la o persoana la fel.
Un body count mare constă și în 10+ persoane, adică trebuie sa te gândești, ce probleme are acea persoană de a avut atâția parteneri cu care nu mai este împreună acum.
Nu e nevoie să te uiți în nici un fel la o persoană de genul ăsta, pentru că nu vei știi niciodată care persoană e de genul ăsta.
Încă nu s-a inventat un contor care să fie implantat subdermal și să poți citi întreaga "istorie" a unui eventual partener.
Nu vei știi niciodată.
Ca bărbat îți poate spune și că e virgin.
Îl poți contrazice?
Normal, orice om minte, este in natura noastră, dar cineva care știi sigur că a avut atâția parteneri sexuali, nu te uiți deloc diferit la ei?
Știu că mai nou nu ai voie sa judeci pe nimeni pentru alegerile făcute, dar consider că dacă acele persoane au avut dreptul să ia aceste alegeri în viață, am și eu voie sa consider asta un factor important în alegerea mea daca o sa fiu împreună cu acel cineva.
Normal că te uiți diferit la el.
Dar eu aș zice că nu din cauza numărului de parteneri sexuali, ci din cauză că a făcut publică informația asta.
Dacă ai în vedere caracterul omului, partea cea mai mizerabilă nu e că a avut mulți parteneri sexuali ci faptul că defilează triumfător cu informația asta.
Înțelegi diferența dintre unul care are mai multe relații sexuale pentru plăcerea proprie și unul care are mai multe relații sexuale pentru palmares, pentru a-și gâdila propriul orgoliu și a defila în fața celorlalți cu informația asta?
Bănuiesc ca nu te interesează pentru ca și a tău e " hă hă mai oprește te mama".
Ce sa vezi, personalitatea e influențată și de asta.
Sexul cu f mulți desensibilizează, nu poți sa mai ai legături profunde, în special la femei...de aia vezi ca multi se căsătoresc cu fete cuminți și se culca cu curve( nu ma refer la tipele care experimentează aici, exista o limita sa zicem).
Daca o faci ca sa te lauzi tu că ai avut atâția parteneri nu este deloc ok, dar și dacă ai avut peste 10 sau 20 de parteneri trebuie sa te gândești că este un motiv pentru care această persoană nu mai este împreună cu unul dintre alea 10 sau 20.
Sa zicem că nu a fost sa fie, ok. Nu a fost sa fie de fiecare dată sau din cauză că persoana cu body count-ul mare a ales asta.
Sa zicem că a fost vina celeilalte persoane, ok, de 10 sau 20 de ori a fost doar vina lor sau și a ta?
Daca se întâmplă o data sa nu meargă o relație ok, daca se întâmplă de 2 ori tot ok, de la a 5a sau a 6a deja parcă îți pui semne de întrebare, și tot așa până când vezi că de 20 de ori a încercat să aibă o relație stabilă și nu a funcționat. Eu unul nu as vrea sa îmi pun încrederea într o astfel de persoană.
Exact, asta mă refer și eu, și pe lângă asta cred că trebuie să îți pui și un semn de întrebare când cineva a avut atâtea interacțiuni sexuale și nu s-a putut stabili cu o singură persoană.
Vezi, aici greșești pentru că tu consideri că un partener sexual e neapărat = o relație.
Nu e așa. Suntem în anul 2023. Majoritatea tinerilor au nevoi sexuale.
DOAR nevoi sexuale. Și băieți și fete.(chiar dacă mai mult băieți)
Nu vor să fie încă legați de o anumită persoană, să intre într-o relație.
Nu te lua după mulți de aici de pe site care au ajuns la 25 ani sau și mai mult și nu au avut nici o experiență sexuală. Sunt doar excepții.
Viața reală nu e ceea ce te-ar face să crezi postările multora de pe site-ul ăsta.
Aici întâlnești... de toate pentru toți... ca să nu mai comentez că nu e ok.
Foarte adevărat. Totuși nu este ok, pentru că asta ii învață să nu aprecieze o relație deloc, cu toate că sunt tineri, ar trebui să învețe de tineri cum sa se comporte și cum să ajungă valoroși pe piata de dating, nu te ajută deloc daca ești atașat de cineva din punct de vedere sexual și atât.
Pentru că sa zicem că tu de la o vârstă de 18 ani( cu toate că mai nou viața sexuală incepe chiar mult mai devreme), începi viața sexuală de la 18 ani, și in loc sa fii împreună cu cineva pe termen mai lung, și chiar sa iubesti acea persoană pentru cine este ea, tu ești interesat de ea doar sexual, și faci așa încontinuu până la 27 spre 30 de ani. Și după ce te ai aventurat și ai explorat și ai avut relații intime cu zeci chiar sute de persoane, decizi că vrei sa te stabilești la casa ta cu o singură persoană. Dar ce s-a întâmplat, toată viața ta de adult, in loc sa înveți cum sa fii o persoană de calitate Intr o relație și să știi ce vrea persoana de langa tine, tot ce ai știut să faci a fost sa faci sex, știu Intr o relație și asta este important, dar nu doar asta. Pur și simplu nu te poți stabili la casa ta cu o singură persoană când restul vieții tale tu doar ai petrecut și te ai distrat cu cine ai vrut.
Tu cum te ai simți sa mănânci tot felul de prăjituri oricând ai vrea, și dintr o dată trebuie sa alegi o singură prăjitură pe care o poți mânca restul vieții, puțin poate vei rezista, dar tu te saturi de prăjitura cu lămâie și vrei ecler, o sa mergi să mănânci ecler cu toate că nu ai voie, pentru că nu ești obișnuit să după viața ta dinainte să mănânci doar un prăjitură cu lămâie. Ai mâncat și eclere și cremșnit și de toate și dintr o dată trebuie sa te mulțumești cu prăjitură cu lămâie. Plus că după o viață în care ai mâncat doar prăjituri de care ai vrut tu nu cred că vei fii foarte in formă. Poți trage și singur tangentele de la acest exemplu.
Nu zic sa rămâi virgin până la 25 de ani, dar poți să fii Intr o relație și să ai acolo parte de relații intime. Și recunosc că există persoane care au nevoi sexuale și doar sexuale, și acele persoane nu sunt pregătite nici de relații sexuale nici de relații normale. Nevoile sexuale poți să ți le rezolvi și singur.
Nici înainte nu aștepta lumea până la 30 de ani sa aibă relații intime, dar înainte măcar numerele nu erau cu zecile sau sutele.
Acum serios, care crezi că ar putea fi diferența dintre o relație de 5 ani cu o persoană să zicem, și 10 relații pasagere pe care le-ai avut în 5 ani?
Care persoană ar fi în avantaj? Din punct de vedere al stabilității emoționale?
Sincer, persoana Intr o relație de 5 ani știe să întrețină una daca a durat atat, știe ce ii place partenerului, are inteligență emoțională, și sincer este mult mai atractivă daca as avea de ales intre ea și o persoana care a avut 10 relații pasagere Intr o perioadă de 5 ani.
Persoana în relația de 5 ani este mai stabilă, a reușit să fie împreună cu doar o singură persoană pentru o perioadă de 5 ani, care la 18 ani este chiar mult daca te gândești. Cineva care a avut 10 relații nu se poate atașa de cineva atât de ușor cum poate o persoană care a avut doar una, mai ales pe termen lung.
Fiecare om are dreptul de a face ce vrea dar orice lucru vine si cu consecinte la pachet, batranul Newton a dovedit asta deja, din perspectiva mea, n-as trata cu seriozitate sau m-as gandii la un posibil viitor cu o astfel de persoana pentru ca trecutul reflecta exact ceea ce trebuie sa stii despre o persoana, daca a avut 100 de parteneri subconstientul iti va spune deja ca este ceva subred la mijloc chiar daca feministele radicale si barbatii in toata firea care se vopsesc roz in cap, vor atesta cu vehementa ca trecutul este irelevant cand de fapt este, din fiecare punct de vedere, si emotional si evolutiv, genetic, reproductiv, etc. Din pacate promiscuitatea a devenit o normalitate in ziua de azi, vina este a vestului, pentru ca se promoveaza stilul de viata hedonistic si destrabalat peste tot si nu se mai iau in calcul valorile morale.
Subt doar presupuneri fără nici un fundament.
Am exemplul contrar în fața ochilor. Un prieten care a golănit permanent fără nimic stabil până la 27 de ani, apoi s-a însurat și acum are 2 fetițe de 6 ani și o soție pe care o iubește și o adoră.
Iar vărul meu, care mereu el și-a dorit o relație stabilă, e acum la a patra relație "stabilă" și după cun îl văd, nu va rămâne nici cu fata asta.
Ce a învățát el din atâtea relații stabile? Nimic. A fost împreună cu câte o fată ani de zile. Și?
Totul stă în caracterul omului. Și cât îl duce mintea.
Degeaba te măriți cu un virgin pur și neîntinat.
După ce l-ai întinat tu, va vrea să cunoască viața, va vrea și el ce vede la alții. Vrea să guste și alte prăjituri, exact cum ai spus tu mai sus.
Pe când unul, deja trecut prin toate ale vieții, știe exact ce vrea în continuare. Probabil a ajuns și suspect de diabet și sigur nu mai aleargă aiurea după prăjituri. E sătul deja.
Excepțiile nu pot sa fie definitorii, trebuie să înțelegem că există excepții pentru orice dar acestea nu definesc realitatea.
Bine spui că ai un prieten care a golanit toată viața și acum este stabil, pot spune și eu că știu contrariul, știu mai multe persoane și prieteni care s au aventurat toată viața și când au vrut să te stabilească nu au putut pentru că erau obișnuiți cu viața dinainte. Și la fel știu persoane care au stat cuminți și acum au relații frumoase.
Nu neg că există excepții, dar de cele mai multe ori relațiile cu prea multe persoane de scurta durată afecteaza capacitatea de a întreține o relație de lungă durată.
Și eu nu am spus să rămâi virgin până te însori, am spus că afectează relațiile intime prea multe, și cum ai spus poate vrea sa guste și alte prăjituri, dar cineva care a mâncat tot felul de prăjituri și după trebuie sa se mulțumească cu una ii este mult mai greu față de unul care a mâncat 2 sau 3 feluri doar la viața lui și trebuie să se mulțumească cu una tot restul vieții.
Totuși sunt de acord că tine de fiecare și cât il duce mintea, dar oricum daca ne întoarcem la întrebarea inițială, cu body count de câteva sute, deja e trecut de mult de o limită morala.
Și nu vreau sa pară că sunt misogin sau cine știe ce, dar o femeie care a trecut prin patul zecilor sau sutelor de bărbați nu as vrea sa o am langa mine și în patul meu.
Chestia cu câteva sute e o exagerare evidentă.
Poate doar dacă a lucrat la serviciul public al primăriei, dacă există vreun serviciu pe tema asta.
Până la urmă. vreau să cred că totul se rezumă la caracterul și felul de a fi al fiecăruia.
Cel care e dispus să înșele și să-și facă "palmares" din femeile cu care s-a culcat, o va face oricum, indiferent de comportamentul lui din adolescență/tinerețe.
O exagerare dar tot, nici cu zeci de persoane daca s-a culcat nu as vrea o relație de lungă durată cu acea persoană.
Dar na, până la urmă fiecare știe ce caută și ce acceptă Intr o relație și dacă cineva nu vrea să își schimbe părerea față de un subiect eu nu o sa incerc sa îl schimb, eu cred în ce cred și cam atât.
Știi care e problema?
Indiferent cine va fi alesul tău, e foarte probabil să nu știi niciodată câte au fost în patul lui înaintea ta.
Sau poate să ți se servească ceea ce vrei să auzi.
Și asta e o chestie care nu are rezolvare.
Fix ca sa se certe oamenii aici le pun, n-am altceva mai bun de facut...
Ok. Privind la polul opus, cum ti se pare un body count de zero?
Da, dar nu ai cum sa spui ca nu se ia in calcul si coprul, cele doua se imbina.
anonim_4396 întreabă: