Nu stiu, n-am o descriere, o imagine sa por spune:blond, ochi verzi, deci nu!
Trebuie sa aiba cativa neuroni, sex-appel, atitudine sexi, sa aiba o situatie financiara cat de cat buna si sa-l plac/iubesc pentru ceea ce este si el sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt. Sa stii ca atitudinea conteaza foarte mult.
Bafta.
As vrea sa fie exact asa cum l`as putea eu iubi, deoarece eu il accept nu cei din jur. Sa fie cel de care sa ma pot indragostii in fiecare zi
Sa fie special, sa aiba ceva care sa ma scoata din minti, sa-i placa viata, sa stie sa se distreze, sa fie atent si simpatic.
Sa stie ce sa faca ca sa ma simt bine, culoarea ochilor, parului nu prea are importanta, ca degeaba are parul si ochii intr-un fel daca e molag.
Sa aiba incredere in persoana pe care o iubeste, sa fie dragut, sa fie putin mai inalt decat mine, sa fie amuzant si sa aiba ochii capriu si sa fie brunet sau saten:X:X
Bleg si prost! sa-i atarne mainile cand merge, sa fie gras si sa aiba parul lung.sa asculte manele, de preferat GUTA si SALAM, sa manance cartofi multi, sa faca dus doar la 4 zile. Si sa cante justin bieber
Biatul ideal ar fi un simplu baiat defapt.Cu simtul umorului, dragut, glumet, sa stie sa se poarte cu o fata, sa nu fie nesimtit.
Pai sa incepem asa cum as vrea sa arate:
-saten
-ochi verzi sau albastri
-grasut dar nici chiar exagerat de gras cam 49 de kg sa aiba la 13 ani
-sa se imbrace putin mai smecher
acum calitatile:
-inteligent
-SA nu vb urat dar nici frumos mai smecher oleaca
-descurcaret
si cam atat
Sa ma inteleaga si sa ma accepte cu toate "toanele" mele. Ca dificila mai sunt . In rest imi doresc sa fie macar cat mine de inalt (1, 75 m) si mai frumos ca "dracul" .
tookie întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: