| littlepink a întrebat:

Cum ziceam, imi place de un baiaat.si el ma place., dar e mai mare ca mine. big grin
Pana acum s-a cuplat doar cu fete care au "fost cam ushoare "
eu nu's genu ala...
si l'am rugat sa renuntze la fite de boboc cand vb ca mine.si a facut'o big grin

intrebarea e : cum sa'l fac sa'se dea seama ca sunt mai buna dct fetele alea? si sa vada ce pierde daca nu se trezeste? big grin

Răspuns Câştigător
| Anecherry a răspuns:

Daca a renuntat la fitele de boboc, nu a facut-o degeaba. i-ai atras atentia intr-un fel. in continuare, lasa lucrurile sa decurga de la sine. parerea mea e ca nu ar trebui sa-l faci sa-si dea seama de nimic, lasa-l sa observe singur diferentele, altfel s-ar putea sa se simta presat de aspecte si de aerele tale de fata cuminte.

4 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

De ce te crezi mai buna decat fetele alea?

| babygyrl a răspuns:

La fel ca si mine. Isi da el seama. Tu nu esti ca acele fete, tu nu esti o usuratica. Lasa-l cateva zile sa vezi ce face. Daca te intalnesti cu el imbracate sexy dar in acelasi timp elegant deoarece s-ar putea sa vada si in tine o usuratica. Eu il las sa vad ce face, daca e vorba sa fac ceva cu el Nu daca intelege bine, bine daca nu, nu.Sunt curioasa sa vad ce face. Mult noroc si tie.

| Nic0L a răspuns:

Hmm tu arata-i ceva ce el poate nu a vazut la tine. imbrakate sexy happy lasa. l sa te caute. nu i mai da tu atentie cateva zile.nujtiu. scoate-l din minti.happy :*sa am tii la curent:*

| ancuu a răspuns:

Sunt de acord cu anna dc te crezi mai buna daca e asa toate ne credem bune