Draga littlepink cred ca cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa vina de la sine si sa nu "fortezi" nota. Esti intr-o perioada foarte frumoasa si e bine sa te bucuri din plin de ea. La varsta voastra, teribilismul baietilor este in floare, uneori si fetele sunt mai indraznete, de la caz la caz. Tu ai un bun prieten si e mai bine sa ramana asa, decat sa te "cuplezi', si poate sa nu fie chiar asa cum sperai. Dupa un astfel de moment, prietenia nu va mai fi aceeasi, din pacate. Nu strica ceea ce ai construit in timp, esti tanara si cu siguranta ca in timp, peste cativa ani, iti vei aminti cu nostalgie de momentele acestea. Incearca sa cunosti tineri de varsta ta, cu care sa legi prieteni mai stranse, pe care sa le dezvolti treptat, lasand lucrurile sa se dezvolte frumos, calatorind (daca e cu putinta), mergand in drumetii sau vacante, sau pur si simplu mergand impreuna la un film. Daca faci ceva prea devreme dar nu iti doresti, mai bine, spune NU ca nu esti pregatita nici fizic si nici psihic de ceva ce pentru unii poate insemna ceva banal sau firesc. Puritatea si inocenta varstei, fecioria sunt lucruri de pret, chiar daca tinerii isi incep viata intima mai devreme. Important este sa o faca cu cap, sa se protejeze, sa fie dezvoltati fizic si pregatiti psihic pentru a nu ramane cu traume mai tarziu. Curaj si mult succes.
Cred ca cel mai bine ar fi sa ai rabdare.Cu timpul vei sti sigur ce vrei de fapt. Daca-l vrei ca prieten, s-ar putea ca multi ani sa fiti alaturi 1 de celalalt, daca-l vrei ca iubit gandeste-te ca la un moment dat va veti desparti si nu va veti mai vb...Rabdare!
Matura la 12 ani?
Un mare gest de maturitate:
"Am vorbi acum 3 seri inainte cu el,. si l'am rugat daca poate sa'mi loveasca un coleg cu mingea,. ca sa'mi iau revansha"
Probabil sunteti doar foarte buni prieteni... poate el nu vrea sa strice aceasta prietenie.si eu m`am confruntat cu aceeasi situatie. am stat cu el. dar a intervenit o plictiseala(a devenit ceva prea comun)si am hotarat ca e mai bine ca prieteni
KatiMe27 întreabă: