Fi doar tu insati.Poti sa-i lasi un biletel in care sa-i spui ca o iubesti fiindca daca esti timid si nu poti sa-i spui fata in fata "Te iubesc", daca esti darnic, bun poti sa-i lasi chiar si un cadou cea ce vrei tu, daca sti ca-i place un lucru cat de mic ar aprecia.Daca chiar nu poti sa-i spui sau sa-i lasi bilet si ceva o rogi pe o prietena care ti se pare mai apropiata de ea si ii spui sa o intrebe pe ea daca te place sau nu, daca te place tine-ti legatura si mai incolo cand o fiti mari sau chiar acum (in functie de varsta) puteti fi un cuplu sau mai pe inteles impreuna... daca nu puteti fi doar prietenii foarte buni si atat. Sper ca te-am ajutat. fundita!?
Lasa-i un bilet in caiet sau un desen, o floare in banca, un cadou in ghiozdan.
Daca su uita la tine frumos si isi retrage ochii cand vede ca te uiti si u te place... daca iti imprumuta orce si testele nu inseamna ca te plasa asa ca nu iti face iluzii mari ptc nu se stie intrab-o pe cine place... daca place pe cineva din cls si daca zice ca da u iai pe toti prin eliminare si daca nu e niciunu u mai ramai imi dai fundita te rog
Nu ii da de inteles ca o placi. fii atent la cum te priveste si cat de mult se uiata la tine si mai bine pune pe o prietena de a ei sa o intrebe daca te place iar daca ea aproba spune-i ca o placi si ca vrei sa fiti impreuna
Pai, in primul rand, sa fi tu insuti... Naturaletea e foarte apreciata de o fata. Mie, spre exemplu, mi-ar placea ca un baiat sa fie natural, dragut, sensibil (dar in nici un caz ceva gen poet!), cateodata dur, dar sa nu-si schimbe starea de spirit de pe o zi pe alta, sa fie ingrijit, dar sa nu exagereze cu parfumul sau mai stiu eu ce. Si apropo - fetelor le place sa fie cucerite. Daca ea stie ca o placi, te va placea si ea, asta numai daca nu are pe altcineva. Succes!
Arata i ce ai in pantaloni. eventual poti sa o dezamagesti,,, dar nimic rau nu se poate intampla